- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kızlarr resim eklemek için link lütfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy inanmam kaydirigubbakcemile3 kız tekirdağda halam var benimm çok gezdimm orda benn hele o sahili yokmu o sahilii kiraz festivali güzel olıyır kumbağada hersene gidiyok sırnaşık şey
kızlarr resim eklemek için link lütfennn
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tekirdağ çok güzeldir kuzucum. kaydirigubbakcemile5
Kumbağ, Şarköy, Barbaros, Uçmakdere en sevdiğim yerleri... opuyorumnanaktan
Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
Bu site iyi cnm kaydirigubbakcemile5
evett güzel yerleri varr sahile gidip kafa dinlemek en güzeli benim için bizim burda deniz olmayınca oraya gidip sahile oturmayı seviyorum bide kurulan tezgahlardan incik boncuk almayıopuyorumnanaktan
ooo hadi hayırlısı olsun cano:teytey:rabbim hayırlı rızıklar nasip eylesinopuyorumnanaktanehehehbayanssulusmile iş görüşmesine gittim pazartesi başlıyorum canımmmsırnaşık şeygelsin paralarrrrrsırnaşık şey
ki çekmedinde:mymeka:zalak pati çektiği kombinlerin bilgiyarda nerde oldugunu bulamıyo sempatiksalakcinni
tekrar çekmesem tanrıça karısı beni napar eyvahedigeldismile
çok hoşkaydirigubbakcemile5
ruyamsın,ilk kombin çok tatlı,diğer siyahlı kombininede bayıldım..son kombin hariç hepsini sevdim canım
Uploaded with ImageShack.us
kadrolu trakyalı:smiley-cool:cezanı vermesin:roflol:Aha sen de mi Bürütüs ? sempatiksalakcinni :lepi:
ahahahhaha :roflol:
Ben KK nın kadrolu Trakyalısıyım çok memnun oldum yavrum :lepi: :içelim: :içelim: :içelim:
[/B]
kolye kotonnn bazı hrfleri yazmıyor bu lanettt anlayın bayanlar