- 13 Nisan 2007
- 33.106
- 100.347
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ayy ne güzel ben de celal bayar mezunuyum.ege de çok arkadaşım vardı :))
günaydınnnnn
Laliş bir gününü anlatsana biraz neler yaparsın mesela Şeniz
Günaydın birtanem sana da..Şeniz
Sabah çok erken uyanırım..
5te uyanırım eğer uykum varsa 6ya kadar biraz daha yatarım,sabah haberleri,mayışıklık,gerinme vs.kaydirigubbakcemile3
6 da kalkar hazırlanırım.Banyo,kıyafet,makyaj vs. vs.
Saat 7 de servis alır..gamyoncuiremsu
8 de işbaşı yapıyorum zaten.
5e kadar hem çalışıp hem KK, Facebook öyle takılırım..
6ya çeyrek kala evime girip etrafı kolaçan eder,kitap ve defterlerimi alıp doğru kursa!!!
Saat 20.30 da dersim biter...
21.00'da evime geçerim,etrafı bir kere daha kontrol ederim..sengözlerimebaksanab
21.30'da annemler İzmir'deyse bir uğrarım,gönüllerini hoş ederim güleryüzümle.. Asık suratlı görünmek istemem ne olursa olsun..Biraz takılıp yine evime dönüş..Genelde şehirdışında kalıyorlar aslında kendileri..Bu kadar sıcakta duramıyorlar buralarda..yerimseniben
Ders çalışma,internet,kitap okuma,müzik,azıcık spor,komşular seslendiyse kısır börek yerim.. kaydirigubbakcemile3
23.30 civarı dualarımı ederim Sonra televizyonu açar, yatağıma uzanırım..Hele bir de Türk filmi denk geldiyse değmeyin keyfime..:lepi:
Uyur giderim..
Ola ki uykum kaçtıysa yine KK'dayım..
Çirkin Betty ile gün içinde sayısını bilmediğim kadar çok sayıda durum değerlendirmesi yapılır net ve telefon aracılığı ile..:1hug:
Haftadabir ders çıkışı salı ya da çarşamba kahve-sigara içimi kardeşime uğrarım..
Haftaiçi bu tempo hep aynı...
Haftasonu özel programım yoksa kardeşimle beraber çarşı,alışveriş,dükkan bakınma sonunda yine onların evinde yemek yenir. Gece evime döndüğümde korku filmleri ve midye ya da patlamış mısırla geceyi tamamlarım!!!hihoyyyt
Günaydın sanada tatlım kaydirigubbakcemile3
Yoğun bir iş günü sonunda kursuda arya sıkıştırmışsın ne güzel heleki alışveriş yapmak yanındada kardeşin olunca değme keyfine alsancakta deniz kenarında oturup sigaranıtüttürecen çayını yada kahveni içecen ohhh misler gibi zemuszemus kaydirigubbakcemile5 birde midye yiyon ohhh afiyet olsun çok severim bende korku filimleri ahhh ne heyecanlıdır
Böylelikle bir günü tamamlıyorsun yani tam bir koşturmaca ama sen mutluysan huzurluysan ne mutlusana arkadaşım Şeniz kaydirigubbakcemile5
Betty doğum yaptımı oda gözükmüyor hiç
Gece evime döndüğümde korku filmleri ve midye ya da patlamış mısırla geceyi tamamlarım!!!
seni sipariş edebilirmiyim yaaaaaaaa..plaseeee amaaa...
Öyle valla canım..
Geçip gidiyor ömür ben bile anlamıyorum..
İyiyim çok şükür..
Harikayım,süperim diyemem ama iyiyim ya çok şükür..:1rolleyes:
Betişcim kızı büyütüyor canım ya....
Maşallah yavrum hergün biraz daha çirkinleşiyor...
yüksek tansiyon filmini izledin mi peki korku?madem seviyorsn?
Sağlık olsunda önemli olan o zaten...
Aman bunada şükür diyecen hayat devam ediyor bir şekilde
Haberim yoktu ya doğum yaptığından
Bebek annesi gibiyse çok çirkin o zaman :ecrin_bebek:
Anneside çok güzel ama maşşallah diyeyim
evet ya hep erkek işi derler ama korku filmsiz yaşayamam..
ama o filmi herkes bulamıyor..demek sen bulabilmişn..ama nasıl film dimi..böle bir kız arkadaşının olmasını istermiydin....cecile gibi....başka etkikisinde kaldığın film varmı peki?
Kızkardeşim ve eşi de çok sever film izlemeyi..
Evlerinde kocaman bir arşiv var..
Her türlü film temin edebiliyim..:lepi:
Benim en büyük favorim Saw Serisi..
Hee bir de eskidi ama Ring 1 ve Ring 2'yi, de çok severim..zemuszemus
Tekrar tekrar izleyebilirim bunları..
28.gün 28 hafta vapmirli filmler saçma mı gelir sana birde deli bir film daha vardı hani iki sevgili kamareya alyorlar evi..3 harfli vardı kamera cekiyordu ismi aklıma gelmedi...sonu manyak oldu..ürkütücü gerilimmm
nasıll kaçırmışım ben bunu yaa.... yorumlarını zevkle okuduğum hem esprili hem çok zeki hemde cesur:):)resminden görüldüğü kadarda çok güzell... yok yok yanii...
geçeyim sorumaa allah korusun diyerek tabi öncee:1hug: bugün hayatının son günü olduğunu öğrensen.. bu son günde ne yapardın???? :smiley-cool:
Pembe koltuğa bi bakayım dedim Laale'yi görünce öyle kaldım:1shok:
Çok da sevindim yani..
Soracak pek bi sorum yok ama her hareketini davranışını yorumlarını yerinde bulduğum bi insansınız nerede bi yorumunu görsem harfiyen katılmak istiyorum..:1rolleyes:
İzmirli olmanız ayrıca hoşuma gitti..
İnşallah bi gün arkadaş oluruz diyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?