Pembe Koltukta 7.hafta Laale Bizlerle...

Seni de burada görmek çok güzel Eylülcüm..:1hug:
Tabii ki Ankara!!:1rolleyes:
ızmir'den çok sıkıldım ama şu an elim kolum cidden bağlı..kafamçokkarıştı
Ankara'yı ve Ankara'da yaşayanları çok seviyorum..:lepi:

ınan onlarda seni çok seviyorlar en azından benim tanıdıklarım :1hug:

İnan onlarda seni çok seviyorlar en azından benim tanıdıklarım :1hug:

Canım...
Seviyorlar Allahıma çok şükür çooook..
Buraya üye olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı sabahtan beri oynadığım şu oyunla bir kere daha anladım inan..:1hug:

çok tatlı bir kişisiniz. nasıl diyim şöylee sevdiğiniz birini şap şap öper sarılırsınız yaa sizi görünce öyle yapasın geliyor:)
en çok ananeler babaannler yapar yaa..

gerçek hayatta da muhtemelen böylesiniz dediğim gibi sizi kucaklıyorlar mı sık sık:)

Merhaba Laale, ben de seni yorumlarından takip ediyorum ve fikirlerini açıkça yontmaya gerek duymadan içinden geldiği gibi ve biraz da dobra ifade etmen çok hoşuma gidiyor. Eveeet şimdi sorumu sorayım: Kızlarla mı daha iyi anlaşırsın erkeklerle mi? Ağırlıklı olarak tercihin hangisinden yanadır?

Herkese günayyydınnnn!!!hihoyyyt
geri geldim..
hemen bakıcam sorularınıza..Şeniz

ırkçımısın peki?yani evlenceğin insanın memleketine bakarmısın?

Irkçı değilim sanırım..
Pek düşünmem öyle memleket neyim..
Hepimiz aynı dünyanın evlatları değil miyiz?boshayallersmile

çok tatlı bir kişisiniz. nasıl diyim şöylee sevdiğiniz birini şap şap öper sarılırsınız yaa sizi görünce öyle yapasın geliyor:)
en çok ananeler babaannler yapar yaa..

gerçek hayatta da muhtemelen böylesiniz dediğim gibi sizi kucaklıyorlar mı sık sık:)

Gülümsettin beni sabah sabah..yerimseniben
Bana pek sarılamazlar..
Çok sevmem ben mucuk mucuk olmayı..:bbo:
Formaliteden sarılmam gerektiğini düşündüğüm anneanne ve dedemi kıramam sadece..
Annemle babam bilir huyumu çok üzerime gelmezler.. Hergün ya da haftada en az 1 defa gördüğüm birine sarılmak pek aklıma gelmez..şutarafagitti
Ama aylarca görmediğim arkadaşlarıma sarılırım,sevdiğim adama hergün sarılırım..:1hug:

Amaann Lale,sen öyle dersen biz ne yapalım?.Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin hepimize...yerimseniben

Amin amin inşallah...
Ama gerçekler ortada..boshayallersmile
Gençliğimdeki Lale'yi de biliyorum şimdikini de...
Hey gidi hey....:delphin:

Merhaba Laale, ben de seni yorumlarından takip ediyorum ve fikirlerini açıkça yontmaya gerek duymadan içinden geldiği gibi ve biraz da dobra ifade etmen çok hoşuma gidiyor. Eveeet şimdi sorumu sorayım: Kızlarla mı daha iyi anlaşırsın erkeklerle mi? Ağırlıklı olarak tercihin hangisinden yanadır?

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için..yerimseniben
Bilmem ki kız da erkek de arkadaşım çooook..
Erkeklerle büyüdükçe aramıza mesafe girdi tabii. Evlenenler,çocuk sahibi olanlar.. Ben bekarlığıma geri dönmüş de olsam onların farklı bir hayatları var..Vıcık vıcık ilişkimizi bitirip oturup sohbet etmeye başladık artık..:ecrin_bebek:
Kız arkadaşım ki zaten buradaki arkadaşlarımı da katarsak kadınların sayısı önde gidiyor tabii.:lepi:

Günaydınlar..
Türkiye'nin gidişatını nasıl görüyorsun şu zamanda :delphin:

Günaydın canım...
Yorum bile yapamıyorum..
Haberleri izlerken,gazete okurken gözlerim ıslak hep...
Allahım sonumuzu hayretsin,korkuyorum daha neler bekliyor bizi diye..:1closedeyes:

Günaydın canım...
Yorum bile yapamıyorum..
Haberleri izlerken,gazete okurken gözlerim ıslak hep...
Allahım sonumuzu hayretsin,korkuyorum daha neler bekliyor bizi diye..:1closedeyes:

Daha ne kadar içimiz sizlayacak ..
Her gün acı haberleri duymaktan mahvoluyoruz..
Gencecik insanlarımız kara toprağa giriyor.
17 yaşındaki kızımızın ne suçu günahı vardı.

fobim varmı birde hani hareketler mideni bulandırır..

mesela benim dolmuşlarda giderken gözünü ovuşturup sonra eline parağına bakan bayanlar (üstelik süslü püslülerdir) içimi hoş eder.senin varmıdır böle şeylerin...

Daha ne kadar içimiz sizlayacak ..
Her gün acı haberleri duymaktan mahvoluyoruz..
Gencecik insanlarımız kara toprağa giriyor.
17 yaşındaki kızımızın ne suçu günahı vardı.

İnan canım benim her sabah "bugün gazete okumayacam" diye oturuyorum masaya..
Ama şeytan dürtüyor yine..
Bir gün güneş doğacak ülkemize inşallah da biz o günleri görebilecek miyiz bilmiyorum..:çok üzgünüm:

fobim varmı birde hani hareketler mideni bulandırır..

mesela benim dolmuşlarda giderken gözünü ovuşturup sonra eline parağına bakan bayanlar (üstelik süslü püslülerdir) içimi hoş eder.senin varmıdır böle şeylerin...

Fobim hımmm...
Yok canım ya..
Sadece canım çok tatlı..
Dövme yaptırmayı çok istiyorum,canım acırsa diye korkuyorum..
Eeee dövmeyi öyle yarım da bırakamayacağıma göre,öyle hönk hönk ağlaya ağlaya tamamlarız artık..:kedi:
Midemi bulandıran hareketler,ayy ne güldüm...
Böyle bön bön bakılması,soru dolu gözlerle ben donuk durdukça daha bakışların derinleşmesi..Kayınvalidem çok yapardı,kadınceğiz daima gözlerimde bir anlam aradı..laelaelaelaelae
Dolmuş ve metrolarda çok yayılan kişiler. Oturmasını bilmiyorsan ayakta dur di mi?:kızgın:

Bir gün güneş doğacak ülkemize inşallah da biz o günleri görebilecek miyiz bilmiyorum..:çok üzgünüm:

İnşallah canım ya bitsin artık bu acılar .
Her ne kadar ben güneşin gözükeceğini düşünmesemde

Fobim hımmm...
Yok canım ya..
Sadece canım çok tatlı..
Dövme yaptırmayı çok istiyorum,canım acırsa diye korkuyorum..
Eeee dövmeyi öyle yarım da bırakamayacağıma göre,öyle hönk hönk ağlaya ağlaya tamamlarız artık..:kedi:
Midemi bulandıran hareketler,ayy ne güldüm...
Böyle bön bön bakılması,soru dolu gözlerle ben donuk durdukça daha bakışların derinleşmesi..Kayınvalidem çok yapardı,kadınceğiz daima gözlerimde bir anlam aradı..laelaelaelaelae
Dolmuş ve metrolarda çok yayılan kişiler. Oturmasını bilmiyorsan ayakta dur di mi?:kızgın:

ŞU ANDA İZMİRDEMİSİN?ASLEN İZMİRLİMİSİN?

peki kaynana masaj yaptın mı ?çoğu kızlar yapıyorda..kocişleri için..anladın sen.

İnşallah canım ya bitsin artık bu acılar .
Her ne kadar ben güneşin gözükeceğini düşünmesemde

Yok ben inanıyorum güzel günlerin geleceğine..
Biz göremesek de bebeler yaşayacak o zamanlarda diye umut taşıyorum..

ŞU ANDA İZMİRDEMİSİN?ASLEN İZMİRLİMİSİN?

peki kaynana masaj yaptın mı ?çoğu kızlar yapıyorda..kocişleri için..anladın sen.

Doğma büyüme İzmirliyim..:ecrin_bebek:
Halen İzmir'deyim..
Kaynanama masaj mı?akannehir
Ayy ilahi hiç güleceğim yoktu..
Ay ben dokunamam öyle insanlara..
Ayy ayyyy ayyyy...kaydirigubbakcemile3

Back