Pembe Koltukta 7.hafta Laale Bizlerle...

Bende yarı izmirliyim ayda 2 kere gelirim.peki pasaklı perihan var bilirmsin?acayip fal bakıyormuş.kuzenim gitmiş.herşeyi bilmiş.sen duydun mu hiç?

inanırmısın fallara bu arada..

Ben fala çok inanmam da yakın arkadaşlarım var sürekli falcı falcı gezinen..
Birkaç defa onlarla gitmişliğim var..
Geçmişi hemen hepsi biliyor da geleceği bileni görmedim..
Hatta en son bundan birkaç ay önce gittik falcıya,yolda da arkadaşıma söz verdirdim "bu son" diye.. Çünkü onun İzmir'de tanımadığı falcı yok! Artık yeter diye düşündüm,yazık umutlanıyor yok yere..Şimdi ben sözümü tutuyorum o da bensiz gitmediğini söylüyor umarım doğrudur.. Şuna dikkat ettim,o "bu son fal" dediğim günden sonra hayatım acayip değişti! Adamın gelecekle ilgili söyledikleri,verdiği tarihler,isimler hiç biri tutmadı,ama inan ki iyi ki tutmadı diyorum şu anda!!!
Bahsettiğin falcıyı bilmiyorum zaten biz kafelerde baktırdık öyle pasaklı kadınlar beni bozar..

Günaydınlar... Kolay gelsin... Bu haftanın konuğu sizmişsiniz. Yorumlarınızdan az çok tanıyorum sizi özellikle de profil resminizden =) Şimdi sorucak bi soru bulamadım gelmişken bi selam vereyim dedim =)

6.cı hissin kuvetlimdir peki.balıklarda 20.sinden önce doğlanların öyle oluyormuş..
yada insan sarafımısın.

Günaydınlar... Kolay gelsin... Bu haftanın konuğu sizmişsiniz. Yorumlarınızdan az çok tanıyorum sizi özellikle de profil resminizden =) Şimdi sorucak bi soru bulamadım gelmişken bi selam vereyim dedim =)

Günaydın!!
Teşekkür ederim uğradığınız için..yerimseniben
Burası çok eğlenceli bir yermiş,ben de yeni keşfettim..
Mavişcim sağolsun..:lepi:

6.cı hissin kuvetlimdir peki.balıklarda 20.sinden önce doğlanların öyle oluyormuş..
yada insan sarafımısın.

Yok be canım...
Mart 4 doğumluyum..hihoyyyt
6. hissim falan yok..
Rüyalarımla çok ilgilenirim,kendi kendime olumlu yorarım falan..kaydirigubbakcemile3
Ama insan sarraflığı ile işim olmaz..

selam bende avatarınızdan tanıyorum sizi
arkadaşlar soru sormuş baya ama hepsini okuyamadım inş sorulmuş bir soru sormam
hayatta belli kriterlerin var mıdır şu olmazsa olmazımdır falan(arkadaş aile özel ilişki )

Merhaba,hoşgeldiniz...yerimseniben
Daha önce de söylemiştim..
Tek olmazsa olmazım benim...
Ben olmadıktan sonra ne eyleyeyim geride kalanları..:1rolleyes:

en sevdiğim üyelerden birisin,tanışmasakta öyle.bi soru da benden

uçlar ortalardan daha mı yakındır birbirine? hangi uç fraksiyonlardan tanıdıkların oldu,nelerine dikkat ettin?

merhabalar.. bende sizi yorumlarınızdan tanıyorum. çok tatlısınız opuyorumnanaktan
ayrıca avatarınıza da bayılıyorum. bu resmi nerde ne zaman çektirdiniz?
nedense resme her baktığımda arkadaşlarınızla gittiğiniz huzurlu bi yaz tatili hissi uyandırıyoo bendee..

ayrıca tüm sayfaları okudum ama hatırlamıyorum. kaç yaşındasınız?

öpüyorum siziiii.. burda sizi daha yakından tanımak çok güzelll... kaydirigubbakcemile5

yaaa ne güzel bir konu olmuş bu böyle... yeni görüyorum... tesadüfen de Laale konukmuş... başlıklarda birebir muhabbetimiz pek az olmuş olsa da yorumlarını ben de çok beğeniyorum... güçlü bir kadın olman özellikle hoşuma gidiyor zaten... insan biraz acı yaşayınca ne kadar da güçleniyor kendimde yaşayarak farkettiğimi senin yorumlarında seziyordum... ehh biraz daha tanımış oldum yakından...

eveet sorumu soruyorum ; yeni açılan konulara cevap yazanlar arasında ilk 5te olmayı nasıl başarıyorsun aklinialirimsmile

tam konuyu okuyorum cevap yazıcam ; bir bakıyorum benim cümlelerle anlatacağım şeyi sen tek cümle ile yazmışsın... bu yeteneğin için de ayrıca takdir ediyorum

burada yüzyüze tanışmak istediğiniz yada merak ettiğiniz üyeler var mı?

günaydın , ben de yorumlarınızı takip edip beğenenlerdenim. aynı meslekteniz, hani okuldan mezun oldunuz? mutluluklar sizinle olsun.

en sevdiğim üyelerden birisin,tanışmasakta öyle.bi soru da benden

uçlar ortalardan daha mı yakındır birbirine? hangi uç fraksiyonlardan tanıdıkların oldu,nelerine dikkat ettin?

Çok çok teşekkürler!
Uçlar tabii ki daha yakın değildir birbirine..
Ancak daha güzeldir iletişim kurmak farklı görüşlere sahip olanlarla..
Sürekli aynı fikirde olduğun,her dediğine "he he haklısın,aynen!!!" diyen biriyle ne kadar sürer ki paylaşım?:dilcikar:
Zaten güzel olan da bu bence! Taban tabana zıt düşüncelere sahip olan kişilerin birbirine olan sevgisini ve saygısını koruması..:1rolleyes:
En yakın arkadaşımla; hayat görüşlerimiz,insani değerlerimiz,gelecek hayallerimiz hatta huylarımız bile o kadar farklıdır ki..Belki de bu farklar tamamlar bizi.. Gelip beni buradan bulan o oldu,yoksa ben bişiy yapmadım..:1hug:

Merhaba,çok çok teşekkür ederim...yerimseniben
Bu fotoğraf geçen sene yaz tatilinde Çeşme!:lepi:
Arkadaşlarımla tatil,doğru bildiniz!!!
Yaşım 31,beyhude geçmesin yıllar di mi?opuyorumnanaktan

Çok çok teşekkürler böcükcüm...
Canım ya soruna gelince, o söylediğin gençliğimdeydi..:ecrin_bebek:
7/24 buradaydım,sürekli bakınıyordum,klavyem de hızlı olunca hemen yorumum çıkıyordu..kaydirigubbakcemile3
Şimdi eskisi gibi buraya giremiyorum maalesef..Ama ne işim olursa olsun hep açıktır KK!

burada yüzyüze tanışmak istediğiniz yada merak ettiğiniz üyeler var mı?

Hemen herkesi tanımak isterim er_cacım..
Kocaman KK buluşması olsa ne güzel olurdu di mi?kaydirigubbakcemile3

günaydın , ben de yorumlarınızı takip edip beğenenlerdenim. aynı meslekteniz, hani okuldan mezun oldunuz? mutluluklar sizinle olsun.

Günaydın!
Çok çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için..
Ege Üniversitesi Gıda Teknikeri mezunuyum..
Mutluluk hepimizin olsun inşallah!!!:lepi:

ayy ne güzel ben de celal bayar mezunuyum.ege de çok arkadaşım vardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…