Pembe Koltukta 7.hafta Laale Bizlerle...

senin gibi benden iyi anne olmaz asla çocuk sahibi olmıcam falan diyenler mükemmelim diyenlere taş çıkartır buna eminim zemuszemus

yemek yapmayı sever misin?

en sevdiğin yemek ne?

Anladım sorunun kaynağını yerimseniben keşke hiç yaşanmışlık olmasaydı da sende huzurlu ve mutlu kalabilseydin .
Belkide böylesi daha hayırlı olmuştur senin için bitanem önünde upuzun bir hayat var artık bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah Şeniz

Ne yapalım be canım...
Keşke deyince düzeltebilseydik geçmişi,şimdiyi,herşeyi keşke...:delphin:
Hepimizin gönlümüzce olsun birtanem..
Hayat uzun mu kısa mı bilmiyorum ama sadece mutluluk olsun artık inşallah!opuyorumnanaktan

lale cim seni takip ediyorum cesur yorumlarından...
ne sorsam??? neskafeyi sever misin diyeyim?
sorumu boşverde ben seni seviyorum be laliş haberin olsun........

Sade ve şekersiz olsun lütfen..yerimseniben
Aslında az şekerli Türk kahvesini tercih ederim
Ama neskafe de günde 1 defa içiyorum,laf olsun diye..
Çok çok teşekkür ederim,inan ben de herkesi çok seviyorum..:1hug:

Ben de geçtim o aşamalardan,ben de kararsız kaldım,korktum,gel-gitlerim oldu..
DEMıŞıN..Zamanında bu duyguları yaşamışınız..Peki nasıl aştınız bu kararsızlığı korkaklığı ve hayatı biraz vurdumduymaz görmeyi..

senin gibi benden iyi anne olmaz asla çocuk sahibi olmıcam falan diyenler mükemmelim diyenlere taş çıkartır buna eminim zemuszemus

yemek yapmayı sever misin?

en sevdiğin yemek ne?

Ahhhh canım...
Sen sevdiğinden öyle diyorsun...
Çocuk kim ben kim?
Ben kendime anca bakıyorum zaten..kaydirigubbakcemile3
Yemek yapmam için içimden gelecek aşkla yapmalıyım... Ama tek çeşit o da...
Mesela adam börek seviyordur,özene bezene yaparım. Ama böreğin yanına bişiy yapmam başka..
Kendim için daha yeni yeni bişiyler pişirmeye başladım..
En çok; kısır,yoğurtlu ezme,patates salatası gibi meze tarzı yiyecekler seviyim..
Hem de çoook seviyimmm...zemuszemus

Ben de geçtim o aşamalardan,ben de kararsız kaldım,korktum,gel-gitlerim oldu..
DEMİŞİN..Zamanında bu duyguları yaşamışınız..Peki nasıl aştınız bu kararsızlığı korkaklığı ve hayatı biraz vurdumduymaz görmeyi..

Yaşayarak...
Her korktuğumun üzerine giderek..:delphin:
Korkularımla yüzleşerek!!!
Acımı dibine kadar yaşarak...
Dostlarımın desteği de oldu tabii..

sizce iyi bir eşmi iyi bir kariyermi yada yanlızlık mı?

Birini secmeniz gerekirse ?

Hımmm...
Bilmem ki..
İş olmadan zaten olmaz!:1no2:
Yalnız bir yaşam da nereye kadar?
Yani şu anda iyiyim tek başıma da...
Yarın sıkılırım gibi geliyor.. Aşk kadınıyım ben..
Seviyorum ben erkekleri..:icecream:
Sorunuza yanıt bulamadım,üzgünüm...:delphin:

2. eviniz kk! peki hiç hoşlanmıyorum dediğiniz kimler var? hatta benden hiç hoşlanmıyor biliyorum dediğiniz???

İsim mi vereyim???kaydirigubbakcemile3
O kadar çok ki...
Sevdiğim kadar sevmediğim de çok insan var...:dilcikar:
Beni sevmeyen şu ikisinin toplamından da fazladır desem...:roflol:

Hımmm...
Bilmem ki..
İş olmadan zaten olmaz!:1no2:
Yalnız bir yaşam da nereye kadar?
Yani şu anda iyiyim tek başıma da...
Yarın sıkılırım gibi geliyor.. Aşk kadınıyım ben..
Seviyorum ben erkekleri..:icecream:
Sorunuza yanıt bulamadım,üzgünüm...:delphin:

pekiyy bir soru daha....benim pek insan karekterlerini çok seven hatta benimseyen bir yapım yoktur...yani görüntü olarak çok beğenmişliğim vardır ama bayanlarda pek yoktur..yani erkek olsam kaprisi bilmişliği nazı cekemem..

Açıkcası ben sizin görüntünüzün altındaki biraz erkeksiliği sevdim..umarım farklı anlaşılamıyorumdur..Söle bişey serçe gibi görünüm kartal gibi gözleri (yani sözleri olan)

sorum su size başka soru yanii...siz gerçekten sercemisiniz yoksa kartalmı?

pekiyy bir soru daha....benim pek insan karekterlerini çok seven hatta benimseyen bir yapım yoktur...yani görüntü olarak çok beğenmişliğim vardır ama bayanlarda pek yoktur..yani erkek olsam kaprisi bilmişliği nazı cekemem..

Açıkcası ben sizin görüntünüzün altındaki biraz erkeksiliği sevdim..umarım farklı anlaşılamıyorumdur..Söle bişey serçe gibi görünüm kartal gibi gözleri (yani sözleri olan)

sorum su size başka soru yanii...siz gerçekten sercemisiniz yoksa kartalmı?

Hımmm...
Gülesim geldi...kaydirigubbakcemile3
Kuzenler,kardeşler arasında en ufak tefek olan ben olduğum için bana "Serçe" diye hitap ederler..:ecrin_bebek:
Aslında ben her ikisini de kabul etmiyorum...
Martı olabilirim ben ancak denizlerin üzerinden uçan..hihoyyyt

Lalişcim sitede sevilen bir kişisin bana göre sanal da olsa burada sevdiğin reelde tanıştığın zaman aman nasıl bir tipmiş dediğin kişiler oldumu hiç :delphin:

Zaten tiplerini fotoğrafla baştan görmüş oluyoruz ya..
Ama şöyle oldu;
Gurbaa Prenses'in ses tonu incecikmiş,hiç beklemiyordum çok şaşırdım,yanlış aradım sandım,buluşmaya giderken aradığımda..:1shok:
Barzey'i de daha boylu poslu sanıyordum.. Ben gibim kısaymış..
Aaaaaa asıl önemlisi; Barçman çok utandırdı beni.. Tipik, güzel yemek yapan,kendi halinde ev hanımı sanıyordum.. O bakım,o güzellik,o muhabbet!!! Muhteşem biri çıktı karşıma..:1hug:

Laalecim...
:1hug:
Hoşgeldin canım koltuğa...
a.s.
KK da 'yok artık daha neler!' dedirten bir konu söyler misin?
En çok tuhafına giden konu yani...
a.s

Geldim geldim geldimmmmm!!!!
Öncelikle kocaman günayyydınnnnn:lepi:
Hepinizi çok seviyorum..
Bu oyundan haberim yoktu,beni layık gördüğünüz için önce Maviciğime sonra herkese çooook teşekkür ediyorum!!!hihoyyyt

Ben de sana teşekkür ediyorum lalişim opuyorumnanaktan

Balık burcuymuşsun.Babam da balık burcuydu.Ordan bilirim balıklar çok duygusal olurlar opuyorumnanaktan..

Forumda olmazsa olmaz dediğin bir kişi var mı .?Varsa kim boshayallersmile

Zaten tiplerini fotoğrafla baştan görmüş oluyoruz ya..
Ama şöyle oldu;
Gurbaa Prenses'in ses tonu incecikmiş,hiç beklemiyordum çok şaşırdım,yanlış aradım sandım,buluşmaya giderken aradığımda..:1shok:
Barzey'i de daha boylu poslu sanıyordum.. Ben gibim kısaymış..
Aaaaaa asıl önemlisi; Barçman çok utandırdı beni.. Tipik, güzel yemek yapan,kendi halinde ev hanımı sanıyordum.. O bakım,o güzellik,o muhabbet!!! Muhteşem biri çıktı karşıma..:1hug:

Gurbişi bende merak ediyorum aslında nasıl birisi diye barçman varya bir içim su zaten muhabbeti süper tatlı dilli süper bir kadın yahu arada msn de görüşüyoruz sohbetine doyum olmuyor zaten canım arkadaşımın .
Bazende insan yanılabiliyor ama reelde tanışınca karşına çok farklı çıkabiliyor birebir sohbet edince farklı yönlerinide görebiliyorsun aslında

Ankara'dan selamlar
Çok zor bir soru gelir Lalişim şimdi sana.
Beni seviir misin :roflol:

Neyse ciddi olalım.
ınsanlar neden seni siler sence hıı??
Dertleri ne olabiler ??

Laalecim...
:1hug:
Hoşgeldin canım koltuğa...
a.s.
KK da 'yok artık daha neler!' dedirten bir konu söyler misin?
En çok tuhafına giden konu yani...
a.s

Hoşbuldum birtanecim...Şeniz
Ayyy hergün yeni bir tane çıkıyor..
Geçen kendini parmaklamasını isteyen adamla evli olan kadının konusu vardı..
Hayır adamın böyle bir talebi oldu anladım da buna rağmen evliliği sürdürmekteki inadı anlamamıştım..:uhm:
Bir de eski arkadaşlardan biri kendi adıyla girip ben "xxxx'in kuzeni kendisi vefat etti" diye konu açmıştı,meğer şakaymış.. Kazen affetmemiş dediler..:bbo:

Ben de sana teşekkür ediyorum lalişim opuyorumnanaktan

Balık burcuymuşsun.Babam da balık burcuydu.Ordan bilirim balıklar çok duygusal olurlar opuyorumnanaktan..

Forumda olmazsa olmaz dediğin bir kişi var mı .?Varsa kim boshayallersmile

Kazen ve Curly tabii ki..
Kendi arkadaşlarımla zaten hep beraberim...
Ama patronlar olmasa sitemiz kapanır..

Gurbişi bende merak ediyorum aslında nasıl birisi diye barçman varya bir içim su zaten muhabbeti süper tatlı dilli süper bir kadın yahu arada msn de görüşüyoruz sohbetine doyum olmuyor zaten canım arkadaşımın .
Bazende insan yanılabiliyor ama reelde tanışınca karşına çok farklı çıkabiliyor birebir sohbet edince farklı yönlerinide görebiliyorsun aslında

Eeeeee hayatım sanaldan en fazla ne kadar tanıyabilirisin ki zaten..
Reele dökünce işi gerçek ortaya çıkıyor..

Ankara'dan selamlar
Çok zor bir soru gelir Lalişim şimdi sana.
Beni seviir misin :roflol:

Neyse ciddi olalım.
İnsanlar neden seni siler sence hıı??
Dertleri ne olabiler ??

Sevmiyimmmm hiç birinizi sevmiyimmmmmmmmmm:gitme:
Hepiniz Ankara'dasınız..
Ben kıpırdayamıyım hiç bir yere..
Bir insanın şansı nasıl bu kadar dönme dolapçılık oynar aklım almıyor...boshayallersmile

İnsanları beni siliyor esmercim..
Yavaş yavaş listemde kimse kalmıyor..kafamçokkarıştı
Sanırım gerçek yüzümü gören kaçıyor benden..:delphin:
Fazla mı geliyorum ne?
Hönnnkkk hönnnklkkk diye ağlayan mıy mıy mıy diye mırıldanan Lalişken:gitme: herkesin canı oluyorum..:asigim:
"Höööttt bir durun ya" diye sesim çıkınca şeref ve terbiye yoksunu fesat bir kadına dönüşüyorum demek ki..hihoyyyt

Sevmiyimmmm hiç birinizi sevmiyimmmmmmmmmm:gitme:
Hepiniz Ankara'dasınız..
Ben kıpırdayamıyım hiç bir yere..
Bir insanın şansı nasıl bu kadar dönme dolapçılık oynar aklım almıyor...boshayallersmile

İnsanları beni siliyor esmercim..
Yavaş yavaş listemde kimse kalmıyor..kafamçokkarıştı
Sanırım gerçek yüzümü gören kaçıyor benden..:delphin:
Fazla mı geliyorum ne?
Hönnnkkk hönnnklkkk diye ağlayan mıy mıy mıy diye mırıldanan Lalişken:gitme: herkesin canı oluyorum..:asigim:
"Höööttt bir durun ya" diye sesim çıkınca şeref ve terbiye yoksunu fesat bir kadına dönüşüyorum demek ki..hihoyyyt

Herkes silsin ben silmiycim seni.
Ankara-İzmir-İstanbul orta bir yerde buluşacağızdır elbet.
Sen ağlarken gülmek için yanında olanlar, sen gülerken neden yanında olsun değil mi ama?
Olsun olsun biz hep beraber gülerkene, yedikleri tırnaklar yeter herkeslere canımcım.

Hmmm soru, soru, soruuu
Off aklıma gelmiir.
Bebeme taze fasılyeden mi çorba etsem tarhanadan mı acep, onu sorem barimm kaydirigubbakcemile3

Back