Pembe Koltuk 10.Hafta Akasia Bizlerle...

lise

manti

arka sayfalari oku antep fitigi baslatti deli kiz

ne yaparsan yap o sirin olmaz gargamel olarak kaliralsanaalsanasmile
o artik benim, avcunu yalasin :roflol::roflol:

şirinleride kandine benzetir diyon yaniiii delikafadulden delikafaduldenalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

parlayan kiz alemsin resim istemis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yettim gari çekilin akasia ya soru sormaya geldim:roflol::roflol::roflol:
yaşın kaç,kaç yaşında evlendin,evlendiğin kişi sevdiğin miydi,çoluk çocuk var mı bacı,sabah kalktığında ilk yaptığın şeydelikafaduldendelikafadulden ha bide gece yatarken yeptığın şeysempatiksalakcinnial sana soru

catlak yawww:roflol: :roflol: :roflol:

21
18:ecrin_bebek:
he askimdi:asigim:
bebe yok
sabah kalkiyom herufe yemek hazirliyom:sinifsinif:, sora hucum kk ya delikafadulden
gece yatarken uyurum sen ne yaparsin:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey

ayy kimler otururmuş öyle koltuğa aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

canım tüm soruları okumadım, belki sorulmuştur şimdiden kusura bakma emi a.s.

Yurtdışına gelin mi geldin yoksa orda mı doğup büyüdün?

boshayallersmile
sen sadece uyuyo musun pis yatmadan önce insan bi dişlerini falan fırçalar ya evlendin saldın kendini kocana sahip çık kız azcık süslendelikafaduldenşakkıdı

ben burda dogup buyudum canim turkbayragi
boshayallersmile

sen sadece uyuyo musun pis yatmadan önce insan bi dişlerini falan fırçalar ya evlendin saldın kendini kocana sahip çık kız azcık süslendelikafaduldenşakkıdı

kiz sen bana yatinca ne yapyosun dedin
yatmadan once ne yapyosun demedin ki kurban...:kedi:

kiz sen bana yatinca ne yapyosun dedin
yatmadan once ne yapyosun demedin ki kurban...:kedi:

ha yanlış yazmışım yavrum ya aslında yatmadan önce naparsın geçiyodu aklımdan ama öyle yazmışım o anda sana gülmekle meşguldüm çünki soru sor soru sor diyerek başımın etini yedinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…