• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

kkk002i.jpg
[/URL][/IMG] bide bu vardı unutmuşum eklemeyi...

kkk001.jpg
[/URL][/IMG]
kkk002.jpg
[/URL][/IMG]
bende bunları dün almıştım...

gülsü hepsi birbirinden şık ben en sondaki krem bluzu begendim gükle güle güy
pilot andaç ayaakkbılar süpperrrr canım:lepi:
ebişimm elbisen çok güzel sen kilo mu aldın geçen açtıgın konudaki resimlerinden biraz daha farklı gördüm seni:utangac: ayrıca aldıkların da hoşuma gitti mavi ayakkabı ve çanta favori rengim zaten hepsini güle güle kullan canım

o sarı minell tatlışım resim de ölee çıkmışş ilk defa sarı aldım hiç giyemem aslında...

gülsucumm alıntı yapmadım güle güle giy aldıklarını bu arada tatil resimlerinide gördüm süpersin herzamanki gibi seni süslüüopuyorumnanaktankeşke senin gibi ablam olsa fazla yorum yazmıyorum ama takip ediyorum seni çok tatlısın maşallahhkaydirigubbakcemile3

ebişimm elbisen çok güzel sen kilo mu aldın geçen açtıgın konudaki resimlerinden biraz daha farklı gördüm seni:utangac: ayrıca aldıkların da hoşuma gitti mavi ayakkabı ve çanta favori rengim zaten hepsini güle güle kullan canım[/B][/QUOTE]

YOK TATLIM YOK YAA AHHH AHH NERDEE ALAMIYORUM KI ALSAM KESKE NERDEEE AMA ELBISE KILOLU GOSTERDI BENI O BI GEERCEK GIYINCEGIM TARZDA SEYLER GOGUSDEN BOLLASAN ELBISELER OLACAK BEYENDIGINE SEVINDIM TATLISKO

sonunda oldu ne zamandır eklemeyi beceremiyordumzemuszemusgülsucum güle güle giy tişörtünde çok güzelmiş senin gibi tatlı bi hanıma çok yakışıropuyorumnanaktandelikafadulden

eceeee ayy tatlımm sende güle güle giy aldıklarını bikinin harika bayıldım bende gitmeden önce bikini almıştım ilk defa kavuniçili kahvelii bi bikini aldımm büyük gelişmee herkess şaşırdı hiç giymedimm renklerr ama seninki çok hoş mavi elbisen de çok güzelllopuyorumnanaktan

eceeee ayy tatlımm sende güle güle giy aldıklarını bikinin harika bayıldım bende gitmeden önce bikini almıştım ilk defa kavuniçili kahvelii bi bikini aldımm büyük gelişmee herkess şaşırdı hiç giymedimm renklerr ama seninki çok hoş mavi elbisen de çok güzelllopuyorumnanaktan

bitanem çok teşekkür ederim beğenmene sevindim bikiniyi alırken o kararsızdımki 8 tane bikini denedim değişik modellerde ve renklerde almıycam diye çıkarken bu gözüme çarptı ve denemeden aldım ama çok güzel durdu mağazadaki kızlar bayılacaklardı benle uğraşmaktan:umursamaz:sarısılıda vardı aynısının ama rastgele aldım işte.kavuniçili ve kahverengili bence sana çok yakışmıştır sarışınya bence süper olmuşturkaydirigubbakcemile5sarışınlığıda geç güzele ne giyse yakışır ablam benim :kedi:opuyorumnanaktan mavi elbiseyide mangodan almıştım kaydirigubbakcemile3

ECECIKK BIKININI NERDEN ALDIN YANI MAGZAMI ISTANBULDA DA BELKI VARSA ALDIGIN MAGZA BI UGRAYAYIM BEN :))zemuszemus

canım bikiniyi kyo myfriend mağazasından aldım elbisen çok güzeldi güle güle giy bende onun desenlerine yakın bi bluz aldım eklerim sonra:1hug:

Back
X