• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

18052009006y.jpg
hırkamıda bununla değiştirdim:icecream:

bunu çok beğendim canım güle güle eskit;)

selam kızlarr :lepi:

herkesin cicileri çok güsel..tam almak itediim şeleri gördüm sizde..reca ediyorum süleyin bağa kaça aldığız :delphin: bağa da alırmısınız :delphin: özelden görüşelim kaydirigubbakcemile4

bunlarda bugün benim aldıklarım çok severek ve beğenerek aldım...gömlek ve gömlek tarzı hiç giymezdim ama bunları çok sevdim...:))umarım sizde beğenirsiniz...bazılarının 2 rengini birden aldım hatta;)

resim574.jpg

]

4b44c954c18549c5ae6285e.jpg
yeni bluzum:icecream:

güle güle eskitin kızlaR çok güzel hepsi :asigim: bende bugün bunları aldım;bluzum kendinde kolyeli kaydirigubbakcemile3
koton3.jpg

bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....

1003544_I600_200053833855.jpg

bugünde bunları aldım kızlaar:)

gul0008.jpg

susu saatin çok güsel..nirden kaça aldın bacum ..

gunaydın kızlarr gıttıgıdıyordan buna teklıfde bulunmustum kazanmısım 37 tl teklıfle kazandım bakalam kargolanmasını beklıyorum suan nasıl sızce kızlar

çok cici :asigim:

selam kızlarr :lepi:

herkesin cicileri çok güsel..tam almak itediim şeleri gördüm sizde..reca ediyorum süleyin bağa kaça aldığız :delphin: bağa da alırmısınız :delphin: özelden görüşelim kaydirigubbakcemile4

susu saatin çok güsel..nirden kaça aldın bacum ..

çok cici :asigim:

sondaki hırkayla olan macerasından bahsetmedi ebiş sana galiba kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Back
X