• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

Ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Yeni aldığım değil de var olan giysilerimden birkaç tane eklemek istedim..

$foto¦şraf 2.webp$foto¦şraf 4.webp$foto¦şraf 1.webp$foto¦şraf 3.webp $foto¦şraf 5.webp$foto¦şraf 2.webp$foto¦şraf 3.webp$foto¦şraf 4.webp$foto¦şraf 2.webp$foto¦şraf 1.webp

uzun süredir bir şey eklemiyorum, instagram hesabımdan yayınlıyorum da buraya üşeniyorum :( en son mavi jeans indirim bölümünden 5 tl ye etekler , denimler aldım. nike, adidas takımlar aldım3al 2 öde vardı.herkes güle güle kullansın cicislerini

Bunları trendyol
Elle butiginden,

$elle-3.webp

Bambi butiginden,

$1509652_345.webp $images.webp

Barbour butiginden bugun aldim tanesi 40 TL. Siyahını da erkek arkadasıma aldım.

$1312072013_1_org_zoom.webp

$108103131031002536_1_org_zoom.webp$f58bf410-f7ce-4b7c-b7d3-dcc4b1500e80.webp$T79290KO9P005_1_org_zoom.webp

Kabani modagram dan vero moda dan indirimlerimle 100 tl ye aldım
Çizgili bluz trendyol 30 tl
Kazak trendyol "ayın elemanı triko "butiginden indirimle 7 tl ye aldım. %50 yün müş ,beni ancak yün sıcak tutar :)

Herkes aldıklarını güle güle kullansın

$foundationBrush.webp$mattouch.webp$flormar_primer_makeup_base.webpBunlar da yeni aldığım kozmetik alışverişim hepsi flormar :)
Mat fondöten 30 tl
Makyaj bazi 30 tl
Duo fibre fondöten fırçası 20 tl

buralar artık ne kadar sessiz..
vaktim çok olmadığı için en son alışverişimi ekleyeyim.
$HB36826600409_k_org.webp$kazak1.webp$kazak2.webp$kot kaban.webp

kalem kutu güle güle kullan hepsi birbirinden hoş parçalar çantanın siyahı var bende çok seviyorum ;)
japon stili kot ceket nasıl ? resim ile birbir mi geldi,model vs..ceketin kendi resimlerini paylaşırsan çok sevinirim:34:

kalem kutu güle güle kullan hepsi birbirinden hoş parçalar çantanın siyahı var bende çok seviyorum ;)
japon stili kot ceket nasıl ? resim ile birbir mi geldi,model vs..ceketin kendi resimlerini paylaşırsan çok sevinirim:34:

teşekkürler nil. :17:
kazaklarım ve kot kaban daha gelmedi. yurtdışında satış yapan yabancı bir siteden aldım. gelmeleri ay sonunu bulacak. yorumlara bakılırsa aynısı gelecek. :31:
geldiğinde paylaşayım.

teşekkürler nil. :17:
kazaklarım ve kot kaban daha gelmedi. yurtdışında satış yapan yabancı bir siteden aldım. gelmeleri ay sonunu bulacak. yorumlara bakılırsa aynısı gelecek. :31:
geldiğinde paylaşayım.

bende aldım 2 tane kaban ama bedenleri tutturamamışım,biri büyük biri de küçük :52: ama resim ile aynı gelmeleri beni sevindirmişti,büyük olanı giyemiyorum ama küçük olanı önünü kapatmadan kullanıyorum.biri çok bilindik model zaten ama diğeri çok aradık arkadaş istedi bulamadık.resimleri bulayım hatta dur pc de vardı aldıklarımın,eklerim birazdan.

$12588.webp$12555.webp

benim aldığım 2 model bunlardı,resim ile örtüşmeleri beni sevindirmişti,ilk alışverişimde aldığım japon style bluz ve gömlekler lanet ettirmişti ama bunları sevmiştim.umarım sende memnun kalırsın canım ,mutlu günlerde kullan :34:

Nette bulamadım aldıklarımı nedense üşenmedim çektim 2 dk. :)))

$stradivarius-2012-kis-kaban-modelleri-13.webp Kaban stradivarius buna yakın bişey

$DSCF6373.webp
Hotiç bot: $DSCF6370.webp

Son düzenleme:
Back
X