KK' daşlarım gelen yoğun istek üzerine bizimde bir dolabımız olsun dedik ve bu konuyu açtık. Bu kısımda herkez kendine ait olan kıyafeti, ayakkabıyı, çantaya v.s. resmini çekip koyabilir. Yeni aldıklarınız veya kıymettek, kullanmaktan zevk aldığınız herşey olabilir. Bakalım neler çıkacak... (Kokoşlara özel bölüm
)
Kadınlar Kulübü üyelerimizin ஐ◄███▓▒░░ Pembe Dolap ░░▒▓███►ஐ ' ı hayırlı olsun.

Kadınlar Kulübü üyelerimizin ஐ◄███▓▒░░ Pembe Dolap ░░▒▓███►ஐ ' ı hayırlı olsun.
Not: Bir mesaja 10 adet fotoğraf sığmaktadır. Lütfen birer ikişer koymayalım. Resimleri biraz ufak koyarsanız çoook makbule geçer yani...:1closedeyes:

buda benim tasarımım olan deri ceket... astarına, deri cinsi ve rengiyle 2000 senesinde özel olarak diktirdiğim bir ceket. sırf bu ceketi yılbaşında takım oalrak giyebilmek için aynı tonda bot aradım günlerce.

kendi yaptığım uyduruk broşum

inek masa saatim

ördekim
Benimde şuanda 3 adet çantam var. Kullanmadıklarımı dağıtıp sattığım için durmuyorlar evde. Bendeki sorun çantayı alıp 1 hafta sonra beğenmemek.
Geçen hafta iki tane aldım. Yanımdakinin fotosu bu. Herif paraşüt gibi dedi. Normalde hiç beğenmedim bir model ama acayip kullanışlıymış yahu. nerdeyse velet bile sığcak çantaya

yeni gözlüğüm

yeni hırkam

nasıl poz ama
benim tarzım işte:1closedeyes:

pembe panjur gitti sanırsam ben şimdi yeni abajurumu nere koycam yaaa

Bunlarıda dün akşam aldım
15 ytl ye süet çanta ve 20 ytl atkı

bayram için 15 ytl aldım :)

yeni yüzüğüm herif bu sabah hediye etti

en orjinal çakma rayban:roflol:

Orijinal Luise Vuiton (Luise vuitton değil dikkatinizi çekerim)cüzdanım 4,5 yetale

Nefertarimin bana aldığı cüzdan
tee oralardan kargoya vermiş yavrum bide parasınıda ödemiş
çok teşekkürler arkadşım nasıl hakkını öderim bilemiyorum. çok güzel hemde çook güzel

buda teneke kutum ne işe yaradığını sölemiycem

17,5 ytl adlığım ve deri saplarını kesip yerine metal kordon taktığım imaj çalışmam

herife 40 ytl aldığım çanta. kk puanlarla aldım beleşe geldi bir nebze

bu potlar çok pahalı siz alamazsınız ondan fiyatını sölemiycem

dünaldım 40 yetaleye
çok rahatıma gitti bi dane daha alcem

bunlarda spor için aldıklarım
tişört 7 ytl
ayakkabı 34 ytl
eşortman altları 17 ytl
hepsi kınetıx ve % 50 indirimde

Loewe marka yeni çantam kışın görmüştüm ama belkim daha ucuzunu bulurum diye bugüne kadar araştırıp benzerine bile bulmamıştım
bugün almak nasip oldu
Son düzenleme: