Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarzını çok sevdim . Aldığın bi çok şey benim zevkime de uyuyor :)
euromoda Accessories canim ,git bak orada bulursunBa yıl dımmm özellikle kolyene nereden aldın bulabilir miyim ben de acep![]()
Çok teşekkürederim canımTarzını çok sevdim . Aldığın bi çok şey benim zevkime de uyuyor :)
Tatlım almadım bu renklerden ya gumus rengi aldim . belki bu sonbaharda alırım kırmızı falan :)
huhhuuuuu, yamığımm sen kaç bedensin gııı
Bu soruyu hiç duymamış olayım bebem lalalalallalaaahuhhuuuuu, yamığımm sen kaç bedensin gııışuan kıskandım galibaaa
![]()
niye gıı, 36-38 gorunuooBu soruyu hiç duymamış olayım bebem lalalalallalaaa![]()
Hayır tatlım,üst 38 alt 40 maalesef benim,elbise giyersem o da 38 ama pantolonlar 40 oluyorniye gıı, 36-38 gorunuoo
Bu ayakkabıları almıştım en son çok seksi duruyorr :))Eki Görüntüle 1758022
Arkadaşlar kırmızı ya da bordo stiletto alacağım ama hangi rengini alırsam daha güzel durur karar veremedim .
Fotoğrafta koyayım hangisi daha güzel sizce :)
Eki Görüntüle 1778874 Eki Görüntüle 1778875
çok hoşmuş güle güle giyin düz renk şortla da güzel dururBurası ne güzel topikmiş böyle.Ama çok ihmal edilmişİki senenin ardından ilk yorum benden gelsin.Belki parmacıklarım uğurlu gelir de canlanır buralar.En son aldığım şey bu tatlış gömlek.Vintage bir butikten 10 liraya aldım :) Yüksek bel bir mom jeansle veya bir şortla güzel gider.
siyah ve dantel mükemmel ikili
Güle güle giyin, bu vintage butik nerdekiBurası ne güzel topikmiş böyle.Ama çok ihmal edilmişİki senenin ardından ilk yorum benden gelsin.Belki parmacıklarım uğurlu gelir de canlanır buralar.En son aldığım şey bu tatlış gömlek.Vintage bir butikten 10 liraya aldım :) Yüksek bel bir mom jeansle veya bir şortla güzel gider.
Nostvintage kadıköy:)Güle güle giyin, bu vintage butik nerdeki![]()
Cok tşkler, Kadıköye indiğimde bende bakayım. Ne tarafta kalıyor acabaNostvintage kadıköy:)