Maltepe de dükkanın birinde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1222665 Eki Görüntüle 1222666 Eki Görüntüle 1222667 Eki Görüntüle 1222668 Eki Görüntüle 1222669 Eki Görüntüle 1222670 Eki Görüntüle 1222671 Eki Görüntüle 1222672
Selaaam kızlar çoooook uzun zamandır uğramıyordum bu topiğe foto çekmeye üşendiğimden...Netten birşeyler alınca ekleyeyim ben de dedim ..Hepsini kotondan aldım.
Sizce baştan 2. elbise nasıl ? Önünde fermuar detayı var..Onda kararsız kalmıştım renkler de biraz cansız geldi bana ama kargom gelince artık deniyip karar vericem
Bir de bu aşağıdaki elbiseye çok elim gitti alayım diye ama ufak tefek minyon tipliyim yakışır mı bilemedim
Eki Görüntüle 1222684
buğday tenliyim canım çok sağolgülle güle kullan hepside cok güzel. Son siyah elbise bence harika olur. Ilk saradaki 2. elbise aslinda modeli güzel ama fermuar potta durabilir birde beyaz tenliysen eger cok cansiz durur gibime geldi
çok güzelmiş canım. güle güle kullan. remk harika.Elle'den indirimden aldım tam da sevdiğim renk
Teşekkür ederim canımçok güzelmiş canım. güle güle kullan. remk harika.
alışveriş yapmadım daha ama sepete ekleyip kargo ücretine baktım. 50 liralık alışveriş yaptıysan 70 bazen 80i bulabiliyor. edindiğim bilgilere göre aldığımız ürünlerin ağırlığı ile alakalıymış.
sammy dresste çok farklı çantalar falan da vardı.
ben çok beğendim bilmiyorum.
17$a yeşil içi kürklü parka var mesela.
denemek lazım.
çok güzelArkadaş düğünü için aldıgım bu spor abiyeyi çok severek kullandım. Olgun Orkun markası ve indirimden 100 tl ye aldım :)
Eki Görüntüle 1463988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?