Pembe Dolap

Yeni aldığım ayakkabım,merserize kazağım ve gözlüğüm.

Son düzenleme:
burda (abd)okadar cok sey aldim ki gerek esime gerek bana gerekse cocuklara.cantalar saatler gozlukler ayakkabilar kiyafetler.....bu kadar cok aldigimi farketmemistim taaa ki bavullara yerlestirmeye gelene kadar.hatta kg sinirini astigi icin fermuari bozuk veya kolu cikik tekeri bozuk olan 3 valizimi attim onun yerine koliye koydum anca aldilar :18::18::18: 5 yil alisveris yapmam artik.evime yerlesince koyarim bende simdi ortalikta pek birseyim kalmadi.

adra ayakkabina bayildim.ben topuklu cok giyemiyorum cok agriyor bacaklarim bileklerim giyersem dolgu topuk giyiyorum gunluk olarak.ozel zamanlarda platform falan giyiyorum ama ayak tabanimi yormadigi icin dolgu tercihimdir yazin.

adra ayakkabina bayildim.ben topuklu cok giyemiyorum cok agriyor bacaklarim bileklerim giyersem dolgu topuk giyiyorum gunluk olarak.ozel zamanlarda platform falan giyiyorum ama ayak tabanimi yormadigi icin dolgu tercihimdir yazin.

Teşekkür ederim.Ben de çok topuklu sevmiyorum.Genelde yaz kış platform topuk giyerim.Çok rahat oluyor.Dediğin gibi diğerleri bacakları çok yoruyor.Tabi arada normal topuk da gerekiyor şık olmak için:)

bunları bugün markafoni' den aldım

Eklentiler

• $ayakkabı.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $çanta.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 95
Ben artık giysi ve ayakkabı almaya dur dedim. Evimi taşıdım, taşınırken 5 büyük poşet giymediğim eşyaları ayıkladım ve ihtiyaç sahiplerine verdim. O kadar büyük yükmüş ki anlatamam, ruhumda baskı yapıyormuş resmen. Her çeşit giysim var, yılın her günü farklı birşey istesem giyebilirmişim. 2 yıldır giymediğim parçalar duruyordu, vermeye kıyamıyordum ama kıydım ve verdim. Tek başıma 2 gardrobu tıka basa dolduruyordum, hala da yenilerini almadan edemiyordum.

Bu ay başı itibariyle giymediklerimden kurtuldum, uzunca bir süre de alışveriş yapmayacağıma söz verdim kendime. Ayakkabı deseniz keza aynı, her telden var işte daha ne?

Psikolojim nasıl rahatladı bilseniz, resmen baskı yapıyormuş o ihtiyaç fazlası eşyalar. Alışveriş dışında başka uğraşlar bulacağım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…