modagramdan an itibariyle aldıgım ayakkabıcıgıım bakalım nasıl
modagramdan an itibariyle aldıgım ayakkabıcıgıım bakalım nasıl
bende bunları aldım ebaydan,20-22 günde gelirler ancak,alttakiler sentetik saç topuz aparatı ve taç şeklinde postiş
Eki Görüntüle 650057 Eki Görüntüle 650058
Eki Görüntüle 650059 Eki Görüntüle 650060
Eki Görüntüle 650061 Eki Görüntüle 650066
Eki Görüntüle 650067 Eki Görüntüle 650068
selam uzun dalgalı sac seklındekı postışı kaca aldınız yurtdısından alışverıs yasaklandı dıyorlar nasıl aldınız odemeyı nasıl yapıyorsunuz..
Eki Görüntüle 656421 Eki Görüntüle 656422 Eki Görüntüle 656423 Eki Görüntüle 656424
son günlerde aldıklarımdan bazıları,insanın parası azaldıkça daha mı çok harcayası geliyor acaba:))
taç şeklindeki postişi Tl ye çevirince 9 tl ye aldım..resimde gördüklerinizin hepsi 32 tl ye mal oldu bana..sorunsuz alıyorum ,en son geçtiğimiz ay yurtdışından asos'tan gözlük almıştım şuan çantamda.. ödemeyi paypal hesabım ile yapıyorum.. 75 dolar üstü yapılan alışverişlerde gümrük sorunu olabilir sınır 75 dolar,bu işi ticari amaçlı yapmadıktan sonra ,bireysel keyfi alışverişlere herhengi bir yaptırım söz konusu değil..
rica etsem alışveriş yaptığınız satıcının adını msj atabilirmisiniz?
taç şeklindeki postişi Tl ye çevirince 9 tl ye aldım..resimde gördüklerinizin hepsi 32 tl ye mal oldu bana..sorunsuz alıyorum ,en son geçtiğimiz ay yurtdışından asos'tan gözlük almıştım şuan çantamda.. ödemeyi paypal hesabım ile yapıyorum.. 75 dolar üstü yapılan alışverişlerde gümrük sorunu olabilir sınır 75 dolar,bu işi ticari amaçlı yapmadıktan sonra ,bireysel keyfi alışverişlere herhengi bir yaptırım söz konusu değil..
kızlar mango da indirim var ,ben indirimden bunları kaptım
Eki Görüntüle 657071 Eki Görüntüle 657072
Eki Görüntüle 657073 Eki Görüntüle 657077
geçen haftalarda aldığım bu ayakkabım ile kombinlesem bunları çok mu abartı olur kızlar?:26:
alyansı yanlışlıkla eklemişim,o daha secim aşamasında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?