Pembe Dolap

bende bunları aldım ebaydan,20-22 günde gelirler ancak,alttakiler sentetik saç topuz aparatı ve taç şeklinde postiş

selam uzun dalgalı sac seklındekı postışı kaca aldınız yurtdısından alışverıs yasaklandı dıyorlar nasıl aldınız odemeyı nasıl yapıyorsunuz..

selam uzun dalgalı sac seklındekı postışı kaca aldınız yurtdısından alışverıs yasaklandı dıyorlar nasıl aldınız odemeyı nasıl yapıyorsunuz..

taç şeklindeki postişi Tl ye çevirince 9 tl ye aldım..resimde gördüklerinizin hepsi 32 tl ye mal oldu bana..sorunsuz alıyorum ,en son geçtiğimiz ay yurtdışından asos'tan gözlük almıştım şuan çantamda.. ödemeyi paypal hesabım ile yapıyorum.. 75 dolar üstü yapılan alışverişlerde gümrük sorunu olabilir sınır 75 dolar,bu işi ticari amaçlı yapmadıktan sonra ,bireysel keyfi alışverişlere herhengi bir yaptırım söz konusu değil..

son günlerde aldıklarımdan bazıları,insanın parası azaldıkça daha mı çok harcayası geliyor acaba:))

Son düzenleme:
kızlar mango da indirim var ,ben indirimden bunları kaptım

geçen haftalarda aldığım bu ayakkabım ile kombinlesem bunları çok mu abartı olur kızlar?:26:

alyansı yanlışlıkla eklemişim,o daha secim aşamasında:)

Eklentiler

• $Kuyumcu_1383415.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $538361_10200628621577612_1665854558_n.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

rica etsem alışveriş yaptığınız satıcının adını msj atabilirmisiniz?

Hepsı bırbırınden guzel aldıklarını fıyatlarını yazarsanız bızde belkı alırız netten aldıgınızında sıtesını

gule gule mutlu mutlu gıyınnn

banada mesajlarmısınız satıcının lıngını ....detaylı yazarmısınız daha once hıc yurtdısında alısverıs yapmadım..

gg den aldım katalog çekimi için kullanılmış,vitrin ürünü diye 50 tl ye aldım ıron first marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…