Pembe Dolap

asoo çizmeleri ayağında görmek lazım.benim tarzım değil ama sana yakışacağından eminim

içerdeyken aldıklarım

delikafadulden kankaaa neler almışsın yaa delikafadulden
çizmeler ne için de bakiim :jeyyar:
benü kandıramazsn bebeim tanırım seni
bittim resmen tek tek anlatcan nerden aldıgını...
içerdeyken baya gezdn valla zemuszemus güle güle kullan kankammmŞeniz
tekrar hoşgeldn opuyorumnanaktan a.s. haha

asoobu kazakları görüp hiç beğenmiyodum ama kuzeniminkini giydim çok güzel durduu güle güle giyzemuszemus

aso hirka harika bende isterim

ama cizmeler biraz fazla sexy yaaaa ben hayatta giyemem böyle görünce tuhafima gitti ama üstüne belki hos durabilir :)

bende az önce bir siteden bunu aldım ...
siyahı ve beyazı arasında kararsız kaldım ama siyah ta karar kaldım ...

asoo çizmeleri ayağında görmek lazım.benim tarzım değil ama sana yakışacağından eminim
benimde tarzım değil ama hoşuma giden model olunca alıyorum eylül:)
süper maryonun selamı varmış sana biliyomusun:smiley-cool:hoşbulduk bebemŞenizkanka beşiktaştan aldım bunları..tehtide gerek yok adi söylemiyomuyum
asoobu kazakları görüp hiç beğenmiyodum ama kuzeniminkini giydim çok güzel durduu güle güle giyzemuszemus
zarifecik inan bende beyenmiyodum,üstelik enine çizgi hiç sevmem ve giymemde,ama üstümde öle hoş olduki,bayıldım diyebilirim..teşekkür ederim

ama cizmeler biraz fazla sexy yaaaa ben hayatta giyemem böyle görünce tuhafima gitti ama üstüne belki hos durabilir :)
tuhafınamı gitti:)tuhafa gidicek çok şeyler var be meryemim benim çizmem gitmesin:smiley-cool:ayrıca bende giyersem giymemle topuklarımdan vurulmam bir olur:)ama hoşuma gidince alıyorum böle,hırka köpeğin olsun canım ya:)iste yeterki

rougesiyahı daha güzelmiş bence de model de çok hoşşkaydirigubbakcemile5

meryeeemsana benim o beğendiğim eşarpla, bu hırkadan,bi de uygun etek gönderceemm sırnaşık şeysırnaşık şey

meryeeemsana benim o beğendiğim eşarpla, bu hırkadan,bi de uygun etek gönderceemm sırnaşık şeysırnaşık şey

yolla zarifem yollaaa :) ama bedenimde bulursan gari

bunlarda dün aldigim papuclarim cok begenerek aldim cünkü siyah lazimdi bride asiriya kacmayan topukla herseyin altina giyebilecegim birsey...

süper maryonun selamı varmış sana biliyomusun:smiley-cool:hoşbulduk bebemŞenizkanka beşiktaştan aldım bunları..tehtide gerek yok adi söylemiyomuyum

delikafadulden mario mu kaçmam lazım ozaman
kanka bu arada beşktaşta bi yer keşfettim kii offff :jeyyar:
süper şeyler var...benide enişten götürdü
kanka sırf bunlar degldr kesn bşka şeyler daha almşsndır :icecream: bekliyorum eklemeni ona göre sengözlerimebaksanab

rouge canm siyahı daha güzel yerimseniben
taba rengi ayakkabı ve çantayla kombine edebilrsn,kırmızıda olabilr :lepi:

kızlar hepicinize tşk ederim....
daha gelmedi elime umarım hayal kırıklığı yaşamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…