benimde tarzım değil ama hoşuma giden model olunca alıyorum eylül:)asoo çizmeleri ayağında görmek lazım.benim tarzım değil ama sana yakışacağından eminim
süper maryonun selamı varmış sana biliyomusun:smiley-cool:hoşbulduk bebemŞenizkanka beşiktaştan aldım bunları..tehtide gerek yok adi söylemiyomuyumdelikafadulden kankaaa neler almışsın yaa delikafadulden
çizmeler ne için de bakiim :jeyyar:
benü kandıramazsn bebeim tanırım seni
bittim resmen tek tek anlatcan nerden aldıgını...
içerdeyken baya gezdn valla zemuszemus güle güle kullan kankammmŞeniz
tekrar hoşgeldn opuyorumnanaktan a.s. haha
zarifecik inan bende beyenmiyodum,üstelik enine çizgi hiç sevmem ve giymemde,ama üstümde öle hoş olduki,bayıldım diyebilirim..teşekkür ederimasoobu kazakları görüp hiç beğenmiyodum ama kuzeniminkini giydim çok güzel durduu güle güle giyzemuszemus
tuhafınamı gitti:)tuhafa gidicek çok şeyler var be meryemim benim çizmem gitmesin:smiley-cool:ayrıca bende giyersem giymemle topuklarımdan vurulmam bir olur:)ama hoşuma gidince alıyorum böle,hırka köpeğin olsun canım ya:)iste yeterkiaso hirka harika bende isterim
ama cizmeler biraz fazla sexy yaaaa ben hayatta giyemem böyle görünce tuhafima gitti ama üstüne belki hos durabilir :)
bende az önce bir siteden bunu aldım ...
siyahı ve beyazı arasında kararsız kaldım ama siyah ta karar kaldım ...
bende az önce bir siteden bunu aldım ...
siyahı ve beyazı arasında kararsız kaldım ama siyah ta karar kaldım ...
aso hirka harika bende isterim
ama cizmeler biraz fazla sexy yaaaa ben hayatta giyemem böyle görünce tuhafima gitti ama üstüne belki hos durabilir :)
meryeeemsana benim o beğendiğim eşarpla, bu hırkadan,bi de uygun etek gönderceemm sırnaşık şeysırnaşık şey
süper maryonun selamı varmış sana biliyomusun:smiley-cool:hoşbulduk bebemŞenizkanka beşiktaştan aldım bunları..tehtide gerek yok adi söylemiyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?