Pembe Dolap

:roflol::roflol::roflol::roflol:

süperzekaaalı karııııı nirden aldın bunları bide kaça aldın çantaları yanii
bide şu 2. çanta ne renkk, onu hemen bana gönderr çıbıkkkk

avcunu yalarsın seme kart horozu:icecream:
olm sana sölermiyim nerden aldığımı zaten aynı şehirde yaşıoz pişti olmayı hiç sevmem:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

avcunu yalarsın seme kart horozu:icecream:
olm sana sölermiyim nerden aldığımı zaten aynı şehirde yaşıoz pişti olmayı hiç sevmem:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

ulen mannak karııı sen başka semttesin ben başka semtteyimmlülülülülülü
nolcekk pişti felan olmayızz, na kaaa aldın onu sööleee bariiiii kaydirigubbakcemile

aa aynı şehirdemisiniz siz ?
buluştunuz mu hiç ?

hee fundişimm biz aynı şehirdeyiz ama bu uyuşuk karıylan buluşmadık heeçççç,
gel biz senlen buluşalımm, gel buralara :lepi:

ulen mannak karııı sen başka semttesin ben başka semtteyimmlülülülülülü
nolcekk pişti felan olmayızz, na kaaa aldın onu sööleee bariiiii kaydirigubbakcemile
80 lira falandı:kedi:
olm ayarla bigün buluşalım 1 eylüle kadar misaitim:smiley-cool:

vallaamııı :1shok:
taamm bebişimm buluşakk, çok mutlu olurummm :kedi:

senin belli günün yada saatin varmı dolu olduğun ona göre sööle bana, bende ona göre ayarlıyım mademm aşkitomm sositososito

kankaaaaa delikafadulden
bayıldım akkalarınaa :1shok: valla nazara gelcek yolda yürürken kopuvercek söllim şimdiden

güle güle kullan kokoş arkadaşm benm :1hug: bluzunda ayrı hoş.bende yeni şeyler aldım :dance::dance:
eklerim sen geldeŞeniz

Bende dün bunu aldım kızlar.Daha doğrusu ben beğendim sevgilisim aldı :) Alış veriş yaptık dün onunla biraz daha bi sürü ciciler aldık ama onları üstümde çekip ekliycem :) kaydirigubbakcemile3

ay bunlar çok güzel:asigim:
güle güle giy canım:asigim:

eski resimleri güncelledim evet ama napem :dilcikar: yeni geldim tatilden hemen kk ya geçtim :dance:
kokoş hanmlar yine çoşmuş bu topik :lepi:
bunlara bayıldım güle güle giyin gezin tozun kızlar yerimseniben

eski resimleri güncelledim evet ama napem :dilcikar: yeni geldim tatilden hemen kk ya geçtim :dance:
kokoş hanmlar yine çoşmuş bu topik :lepi:
bunlara bayıldım güle güle giyin gezin tozun kızlar yerimseniben

ayy cnm begenmene çok sevindimm..daha güzelleri senin olsun şeker:)yerimseniben

nem kolyelerine bayıldım resmenopuyorumnanaktan yaa hem de tanesi 3 tl miş yaa ben niye bulamıyorum kiii-tatlicadiarzu- güle güle kullan

nem kolyelerine bayıldım resmenopuyorumnanaktan yaa hem de tanesi 3 tl miş yaa ben niye bulamıyorum kiii-tatlicadiarzu- güle güle kullan

oyy cnm begendiysen yoollayım sanayerimsenibenkıs aslında bende bulamamda böle ucuz bi anda denk geldi bende saldırdımkaydirigubbakcemile3

oyy cnm begendiysen yoollayım sanayerimsenibenkıs aslında bende bulamamda böle ucuz bi anda denk geldi bende saldırdımkaydirigubbakcemile3

şu söylemenle göndermiş kadar oldun Şeniz iyi günlerde kullan inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…