:roflol::roflol::roflol::roflol:
süperzekaaalı karııııı nirden aldın bunları bide kaça aldın çantaları yanii
bide şu 2. çanta ne renkk, onu hemen bana gönderr çıbıkkkk
yok canım çekinirmiyim estağfirullah-tatlicadiarzu-
bende çantalara bittim fundişim:kedi:
aman maho duymasın hele ortadaki kahveliye aşık oldum resmen:asigim:
avcunu yalarsın seme kart horozu:icecream:
olm sana sölermiyim nerden aldığımı zaten aynı şehirde yaşıoz pişti olmayı hiç sevmem:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
avcunu yalarsın seme kart horozu:icecream:
olm sana sölermiyim nerden aldığımı zaten aynı şehirde yaşıoz pişti olmayı hiç sevmem:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
aa aynı şehirdemisiniz siz ?
buluştunuz mu hiç ?
80 lira falandı:kedi:ulen mannak karııı sen başka semttesin ben başka semtteyimmlülülülülülü
nolcekk pişti felan olmayızz, na kaaa aldın onu sööleee bariiiii kaydirigubbakcemile
hee fundişimm biz aynı şehirdeyiz ama bu uyuşuk karıylan buluşmadık heeçççç,
gel biz senlen buluşalımm, gel buralara :lepi:
arsız aso:mymeka:aynı ayakabının grisini aldın gözün doysun:mymeka:
haklısınız ama,beyazda bi başka güzel be kızlar:asigim:kızmayın bana gözün doysun demeyin:kedi:bu gün dayanamadım ve nefsime yenik düşerek geçen grisini aldığım ayakabının beyazını aldım:kedi:
birde totomu başımı kapatan bu bluzu aldımgamyoncuiremsu
kıslar bu 1 hafta içinde aldıklarım bunlar bu hafta abarttım alışveriş olaylarını ama can sıkıntısı neyapalım böle mutlu oluyorum bu sıralarkaydirigubbakcemile3bu arada makinanın ayarını deiştiremiyorum kıslar 10 dk önce çektim resimleri eski deillerkaydirigubbakcemile3 kıslar fiyatlarını markasını yazdımmm görgüsüzlük gibi anlaşılmasın o niyetle yazmadım valla ben burdaki kıyafetlere bakınca merak ediyordum nekadara alındıgını onun için yazdım benim giibi meraklı olanlar vardır die:):)lcw leri bide etegi sefgülüm aldııı yoksa bunların hepsini aynı sıralar alamam nerde bende okdr para:):):)
siyah canta 28tl,renkli olan 20 küçük çapraz kulanılan 10 tl
etek 25 tl markası yok:)
kolyelerin teki 3 tl
bunnar da benim depresyonun tavana vurduğu alışverişimden seçmeler..
birkısmısının resmini çekemedim makina soğudu -tatlicadiarzu-
kırmızı elbisenin aynısının siyahını ve yeşilinde aldım ..
:
eski resimleri güncelledim evet ama napem :dilcikar: yeni geldim tatilden hemen kk ya geçtim :dance:
kokoş hanmlar yine çoşmuş bu topik :lepi:
bunlara bayıldım güle güle giyin gezin tozun kızlar yerimseniben
nem kolyelerine bayıldım resmenopuyorumnanaktan yaa hem de tanesi 3 tl miş yaa ben niye bulamıyorum kiii-tatlicadiarzu- güle güle kullan
oyy cnm begendiysen yoollayım sanayerimsenibenkıs aslında bende bulamamda böle ucuz bi anda denk geldi bende saldırdımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?