Pembe Dolap

selam millet :lepi:

bu güne özel bir indirim haberini sizle paylaşmak istedim :lepi:

beymen de öğlen 12 ile gece 24 arası yüzde 50 indirim var imiş...bilginize...

[/URL][/IMG] bende bugün bunu ve bitane daha buluz aldım ama onun kolunu kısalttırcam çiçekli sevmem ama bunu beğendimmm

gülsu gömlek çok güzelmiş çiçeklii sana ve fiziğine yakışır canım
monpetit ayakkabılar sana yakışmışsa eşin ondan begenmemiştir çok güzell canım sen takma kafanı
aslıcım gömleğin çok güxzelmiş üzerinde paralansın:)))

Son düzenleme:
whiterose minelaşk saolun yaa çiçekliyi sevmiyorum üzerime deniyin ce alıyorum bende kendimi anlamadımmmkaydirigubbakcemile3

kızlar ya hani sıfır kollu bodylerin önlerinde taşlarla yada işlemelerle kelebelek şekli verilmiş olanlar oluyor ya onlardan nerede bulabilrim İstanbulda yaşıyorum.Fikri olan var mı

Kızlar bende geçen hafta arkidişimin kınasına bu elbiseyi aldım..delikafadulden
Üzerimde görmenizi isterdim fakat tesettürlü olduğum için böyle ekleyebiliyorum fotolarıopuyorumnanaktan​

hepsi cok guzel kızlar gule gule gıyın bnde 2 gun önce gladyatör ayakkabılar warya onlardan aldım super

kızlar hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanınopuyorumnanaktanya resim eklemek değişmiş bi türlü ekleyemiyorum:uhm: bi süürü şey aldım ama ekleyemiyorum:çok üzgünüm:nasıl eklemeliyim yardımcı olurmusunuzzemuszemus:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…