Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba.ben 3 ay önce doğum yaptım karnım çatlamadı ama bacaklarımda pembe çatlaklar var.bio oil diye bir yağ var onun geçirdiğini duydum. içinizde bu yağı kullanan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba.ben 3 ay önce doğum yaptım karnım çatlamadı ama bacaklarımda pembe çatlaklar var.bio oil diye bir yağ var onun geçirdiğini duydum. içinizde bu yağı kullanan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
6 ay düzenli kullanmış biri olarak söylüyorum hicbir faydası yok.Benim kilo alıp vermekten,cilt kurulugundan vücudum harita gibi....Caresini bulursanız banada yazın.