• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı pembe ayakkabı , pembe gelin çiçeği :)

30w56j6.jpg

bunun tam tersini düşünün kızlar kenarlarda anı bu pembe güllerden tek sıra içide beyaz gül :21:

ne güzel bir çiçek..

ayy bukete bayıldımm ne kadar cıcılerr .atmaya kıyamam valla atmam kımseyede herkez evde kalsın banane :64::64:

Eki Görüntüle 239245

benim de ciceklerim mordu:)cok sewdimm we ii ki ole almisim..aslinda fawori rengim fusyadir ama bu cicege denk geldm we cok begendim....

renkli ayakkabi giymek isteyen kizlar kimseyi dinlemesinler kesinlikle:D:D:D amaaaa fusya rugan olunca daha gusel duruyo aklinizda olsunnn..

ben nikahta falan yuksek topuk giydim ama dugunde duz bi ayakkabi giydim rahat oynim die cok rahat oynadim ama topukluyla insan daha dik we guzel duruyo..keske az topklu ama topklu giyseydm diyorum smdi:(

Eki Görüntüle 239245

benim de ciceklerim mordu:)cok sewdimm we ii ki ole almisim..aslinda fawori rengim fusyadir ama bu cicege denk geldm we cok begendim....

renkli ayakkabi giymek isteyen kizlar kimseyi dinlemesinler kesinlikle:D:D:D amaaaa fusya rugan olunca daha gusel duruyo aklinizda olsunnn..

ben nikahta falan yuksek topuk giydim ama dugunde duz bi ayakkabi giydim rahat oynim die cok rahat oynadim ama topukluyla insan daha dik we guzel duruyo..keske az topklu ama topklu giyseydm diyorum smdi:(

çiçeğe baayıldım çok güzelmiş

bence olabilir bende mor beyaz güller olan bir çiçek düşündüm ve mor ayakabbı nişanlım ve annem olmaz öyle şey deyip kestirip attılar gelin çiçeğim renkli olucak aynı şekilde ama ayakkabıyı daha almadım araştırıyorum benim birde kemer mor olsun diye istiyordum oda baya fazla geçiyor sanırım :((((

ben de mor gelin cicegi istoyorum dedim annem de bi bakalim nasil durur dedi neten bi reme bakiyoduk kadinin ayakkabilari da mor(aslinda ben mor ayakkabi da istiyordum da anneme alistira alistira soyleyeyim diyordum) annem de fotoyu gorunce bak kadinin ayakkabilari mor cok guzel olmus dedi sen de mor ayakkabi al o zaman dedi:D :D cok sevindirik oldummm:D ama kirmizi kurdela yerine mor kurdela istedigimi hala soyleyemedimm:18::18::18:

Back