Gelinlik Ayakkabısı pembe ayakkabı , pembe gelin çiçeği :)

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
296
Bolu
kızlar ben değişik olsun istiyorum gelinlik zaten çok güzel bi kıyafet ama klasik yani ben evlenene kadarda gelenek halini aldı zaten beyaz converse giyilmesi :)
evet o converse leri hala giyicem o fikrim değişmedi ama beyaz ayakkabı yerine fuşya parlak dümdüz bir ayakkabı topuklu toplu yuv arlak bir gelin çiçeği ortaasında minik beyaz güller kenarında tek sıra aynı miniklikte ayakkabının renginde güller foto bulamadım ama anlatıyım dedim bulursam eklerim :87: sizce nasıl olur ben düşününce gayet sevimli deliyor bana ama büyüklere aykırı yada densizlik gibi kötü şekilde gelebilirmi acaba

bunun tam tersini düşünün kızlar kenarlarda anı bu pembe güllerden tek sıra içide beyaz gül

Son düzenleme:
valla aslında yurtdışında çokkk yaygın bir şey. Hatta onlarda ayakkabı ve çiçek genelde beyaz aranmıyor bile denebilir. benim çiçeğim kesin rengarenk olacak, ama ayakkabı daha uçuk renk falan olabilir diye düşünüyorum. Senin fikrin de güzel o yüzden bizim gibi sıradışı gelinlere özel şu siteyi inceleyebilirsin: offbeatbride.com

teşekkür ederim canım bir bakayım neler var :)

cnm bende kırmızı ayakkabı çiçek çok istedim
ama herkes kırmızı ayakkabımı olur dedi. aslında büyüklerde pek karışmadı ama arkadaşlarım ve çevrenden gelen tepkilerden cesaret edemedim ama çiçeğimi renkli yaptırdım.
artık ona da tepki vermezler herhalde

kafamdaki ikiliyi başlıkta görünce hemen atladım!=) çiçek konusunda birebir aynı şeyi düşünmüşüz:) ayakkabı içinse ben fuşya değil de daha soft bir pembe hayal ediyorum. bir de topuklu olmazsa olmaz:) kısacası seni sonuna kadar destekliyorum

Bence de geyet guzel duruyor renki ayakkabi. Ben de beyaz ama tabani kirmizi olan christian louboutin

bi ayakkabi giymeyi dusunuyorum.

fuşya değilde daha pastel bir renk daha üzel olur.
benim gelin çiçeğim toz pembe güllerden oluşuyordu.
ayakkabıyı da toz pembe istiyordum fakat sonra vazgeçtim ama sen vaz geçme:)

çok hoş durur eminim

benimde hayalimde pembe gelin çiçeği var,pembe güller ve pembeli beyazlı orkideler. ama pembe ayakkabı aklıma hiç gelmemişti.uçuk bi pembe olabilir aslında

hatta ben abartıp gelinliğin işlemelerinin bir kısmını da toz pembe yaptırmayı düşünüyorum.bi tane modelde gördüm,gelinliğin üst kısmını beyaz orkideler işlemişler ve orkidelerin göbek kısmı toz pembe tonlarında. başka bişi bulamazsam bu gelinliği diktirebilirim

kızlar ben bu konuyu ablama(görümceme) söyledim aa olmaz gelin ayakkabısı beyaz olur dedi sanrıım benimde hayaller suya cup :97:

canım o gün senin günün kimseye boyun egme bence benimde gelinliğim krem oldugu için beyaz çok sırıtacak oyüzden pudra almayı düşünüyorum hem sonrada kullanırır hem içimde kalacagına isteyen istediğini desin bence....

aynen bende böylee istiyorum.. özellikle şu sıralar pudra rengi çok hoşuma gidiyor. küçük pembe lila mor geçişleri olan güller ve burnu açık topuklu bir ayakkabı işte benim hayalim...

bende aynı seyi yapıcam ALLAH nasip ederse hep canlı ve renkli bi cicek hayal etmiştim

canım kesilikle vazgeçme derimm bende pembe istiyordum çiçegimide pembe ve beyaz yaptırdım ama ayakkabım olmadı içimde kaldı bende gittim beyaz aldım içinde kalmasın

bende kan kırmızı bir ayakkabıyla kırmızı güller istemiştim ablam burda giyilmez dedi içimde kaldı öle pişmanımki sakın istiyorsan vazgeçme harika olur

benim iki arkadaşım pespembe ayakkabılar ve aynı renkte gelin cicekleri ile de evlendiler
gayet de güzel oldular.
senin zevkin .

bence olabilir bende mor beyaz güller olan bir çiçek düşündüm ve mor ayakabbı nişanlım ve annem olmaz öyle şey deyip kestirip attılar gelin çiçeğim renkli olucak aynı şekilde ama ayakkabıyı daha almadım araştırıyorum benim birde kemer mor olsun diye istiyordum oda baya fazla geçiyor sanırım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…