Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım.yaparimBen yaşamadım ama yerleşme kanamasına benziyor bir test yapsanıza sabah.
Çok büyük ihtimalle adet olacaksınızSelam arkadaşlar adetime 3 gün varken pembe akıntı vardı şimdi kahverengi oldu hamile miyim.acaba
Şuan çoğaldıÇok büyük ihtimalle adet olacaksınız
Adet oldunuz mu8
Şuan çoğaldı
Evet adet oldum beta da verdim negatif ti canım sen adet oldun miAdet oldunuz mu
Hayır canım ara ara hafif kahverengi akıntım oluyor henüz adet olmadımEvet adet oldum beta da verdim negatif ti canım sen adet oldun mi
Ayyy hadi inşallah kac gündür böyle adete kac gün varHayır canım ara ara hafif kahverengi akıntım oluyor henüz adet olmadım
Canım adet günüm geçti aslında döngümün 31.günüAyyy hadi inşallah kac gündür böyle adete kac gün var
Ayy haber et olur mu inşallah Allah sana nasip.eder bana da nasip.eder AminCanım adet günüm geçti aslında döngümün 31.günügenelde 28-30 arası olurdum. Dünden beri böyle
Adet oldum canım maalesef diğer ay olur inşallah nasipAyy haber et olur mu inşallah Allah sana nasip.eder bana da nasip.eder Amin
Nasip bende bu ay çok emindim olmadı Amin inşallahAdet oldum canım maalesef diğer ay olur inşallah nasip