• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akıntı

Morasigibayan

Nasipten öte yol yok
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
251
379
103
İstanbul
Herkese merhaba. Benim 3 tane sorum olacak. SAT 15 Eylül BAT tahmini 18 - 20 Ekim. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe bazen kahverengi gibi akıntım oldu 6 ve 7 Ekim’de de devam etti ve bitti. Eğer bu yaşadığım yerleşme kanaması ise BAT tan 10-15 gün önce gelir mi? Eğer yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi günü beklemeliyim? Böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı?

Adetten kaç gün sonra olmus oluyor bu kanama ben hesaplayamadım?
Erken gibi geldi bana zorlandığın için olmus olabilir, yada yumurtlama da olabilir bazı kadınlarda oluyormus, enfeksiyon da olabilir. Yerleşme kanaması için fazla erken gibi geldi bana

Adetten kaç gün sonra olmus oluyor bu kanama ben hesaplayamadım?
Erken gibi geldi bana zorlandığın için olmus olabilir, yada yumurtlama da olabilir bazı kadınlarda oluyormus, enfeksiyon da olabilir. Yerleşme kanaması için fazla erken gibi geldi bana
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için🥰 adet başlangıcından itibaren 21. Günde geldi. Bana da yerleşe kanaması İçin erken geldi. O yüzden sormak istedim🥰 beklemekten başka yapıcak bişey yok gibi görünüyor 🤭

Back