• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akıntı...yardım arkadaşlar.

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var.Eşimde varikosel.Bebek istiyoruz 1 yıldır ama olmuyor.Bundan iki gün önce sabah kalktığımda şeffaf akıntı ile pembe akıntının geldiğini gördüm.1 damlada pıhtı kan vardı silindiğimde.1 hafta öncede göğüslerimin ucu çok ağrıyordu.Adet olucam zannettim ama arkası gelmedi.adetlerim düzensiz ve en son adetim 9 haziran.Test yaptım iki hafta önce negatifti.şimdi nerdeyse 2.adetim gelicek daha hastalanmadım.sol kasığımda batmalar oluyor.Diğer belirtiler geçti.Acaba bu durumu yaşayan kimse var mı? Hamile olabilirmiyim?:emir_bebek:

Canım kan testi yaptırsan en iyi sonucu alırsın, bu aralar zaten herkeste maşallah pembe akıntı geliyor :)

Bunlardan biri de benim hala bende anlamadım ???

Canim ben de adet oldum sanmıştım önce kahverengi iki gun sonra bahsettiğin şekilde pembe akintim oldu. Adet kanamasına dönmesini beklerken kesildim. Bu defa şüphelendim. İnternette bir kaç yerde okudum ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış. Beş gün bekledim evde test yaptım. Pozitif çıktı. Umarım seninde gönlünün muradı olur.

Canim ben de adet oldum sanmıştım önce kahverengi iki gun sonra bahsettiğin şekilde pembe akintim oldu. Adet kanamasına dönmesini beklerken kesildim. Bu defa şüphelendim. İnternette bir kaç yerde okudum ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış. Beş gün bekledim evde test yaptım. Pozitif çıktı. Umarım seninde gönlünün muradı olur.

amiiin diyorum bu güzel duana canım.ağzından bal damlamış ramazan ramazan.Bebeğinide rabbim size bağışlasın.

Canım kan testi yaptırsan en iyi sonucu alırsın, bu aralar zaten herkeste maşallah pembe akıntı geliyor :)

Bunlardan biri de benim hala bende anlamadım ???
ya inşallah hamileyizdir.ben artık yoruldum gerçekten.bu ay böyle bir şeyi ilk defa yşaayınca şaşırdım."acaba" diyorum.bayramdan sonraya kadar adet olmazsam kan testi farz oldu..teşekkürler.

Maşallah, Allah tamamına erdirsin :)

Peki adete yakın mı old bu bahsettiğin, kaç gün sonra test yaptın?

ya inşallah hamileyizdir.ben artık yoruldum gerçekten.bu ay böyle bir şeyi ilk defa yşaayınca şaşırdım."acaba" diyorum.bayramdan sonraya kadar adet olmazsam kan testi farz oldu..teşekkürler.

Amin amin :) bende ilk defa yaşıyorum bu ay 2. Bebek için pek çalışmamız olmasına rağmen merak ediyorum :)

haziranın 10 unda oldum en son regl 20 gün geçti ....2-3 gündür ilk başta kahverengi sonrasında kanlı çok az akıntı ve pembe az akıntı gibi bişeyyy... test yaptım iki kere negatif çıktı...şuan iş yerimdeyim en kısa zamanda dr gidecemm

Amin amin :) bende ilk defa yaşıyorum bu ay 2. Bebek için pek çalışmamız olmasına rağmen merak ediyorum :)

Herhangi bir sorun yoksa tutması lazım normal şartlar altında...Bizim sorunlu olduğu için beklemek yoruyor.Tam 1 yıl oldu.Tedaviye başlayacağım.Doktorlar normal yoldan olur dedikleri halde neden olmuyor anlamış değilim.Aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı..

Herhangi bir sorun yoksa tutması lazım normal şartlar altında...Bizim sorunlu olduğu için beklemek yoruyor.Tam 1 yıl oldu.Tedaviye başlayacağım.Doktorlar normal yoldan olur dedikleri halde neden olmuyor anlamış değilim.Aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı..

Valla arkadaşım sorun yok normalde ki inşallah öyledir ben yumurtlama tarihlerini bekliyorum o günler geldi tek sefer oldu
Bunu ilk defa yaşıyorum kan görmedim kahverengi pembe arası gidip gidip geliyor bugun 6. Gün beyaz yumurta akı gibi geldi sevindim ama sonradan belim ağrıdı hafif pembe geldi yine. Bişey çıkmasından korkuyorum test yapsam daha çok erken 10 gün var daha .

Rabbim inşallah önce olmayanlara sonra bana nasip etsin :49:

haziranın 10 unda oldum en son regl 20 gün geçti ....2-3 gündür ilk başta kahverengi sonrasında kanlı çok az akıntı ve pembe az akıntı gibi bişeyyy... test yaptım iki kere negatif çıktı...şuan iş yerimdeyim en kısa zamanda dr gidecemm

sendede mi yumurtalık tembelliği var arkadaşım ?

Valla arkadaşım sorun yok normalde ki inşallah öyledir ben yumurtlama tarihlerini bekliyorum o günler geldi tek sefer oldu
Bunu ilk defa yaşıyorum kan görmedim kahverengi pembe arası gidip gidip geliyor bugun 6. Gün beyaz yumurta akı gibi geldi sevindim ama sonradan belim ağrıdı hafif pembe geldi yine. Bişey çıkmasından korkuyorum test yapsam daha çok erken 10 gün var daha .

Rabbim inşallah önce olmayanlara sonra bana nasip etsin :49:

Evet test için erken daha.bende yanılıp bi kaç defa erken yaptırmıştım.Sonuç hüsran..İnşallah tek denemende tutar seninki..

bence sen en kısa zamanda bir doktora git

hayır yok ama düzensizdir regl günlerin geçen ayda 10 gün gecikmişti...bide geçen ay akıntı var diye vajinal fitil kullanmıştım ondan olabilirmi acaba gecikme ve bu yaşadıklarım =((

Bak şimdi bende şüphelendim..bende o fitilden kullandım geçen ay.yoksa o yüzden mi geciktim bu kadar ??? bayramdan sonra pazartesi gününe doktordan randevu aldım.bakalım ne diyecek.garip bi durum yaa :44:

Bak şimdi bende şüphelendim..bende o fitilden kullandım geçen ay.yoksa o yüzden mi geciktim bu kadar ??? bayramdan sonra pazartesi gününe doktordan randevu aldım.bakalım ne diyecek.garip bi durum yaa :44:

bende bugün gidecem doktora iş çıkışı....yada beklesemmi bilemedimmm

bende bugün gidecem doktora iş çıkışı....yada beklesemmi bilemedimmm

Ben Ramazan olmasa bugün gidicem ama mecburen beklemek zorundayım.kafam karışık karmakarışık duygular içindeyim.bu psikolojiyle ayın 12 sine kadar beklemem lazım.:25:

inşallah hamilesindir ve ya tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.çünkü gerçekten çok zor bir süreç.doktora gitmak için bayram sonunu bekleme sağlık ocağında veya acilde de kan verip sonucu alabilirsin.illaki kadın doğuma gitmek şart değil.eğer pozitif çıkarsa en kısa sürede kadın doğumcuya gidersin.

Back
X