• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akinti acil yardim

karpuzcilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
13
0
36
Isparta
Arkadaslar iki aydir yasmin kullaniyorum. Esimle iliskiye girdikten sonra idrara cikarken yanma oldu ve sildigimde de cok acik pembeydi ve cok ufak kirmizi bi parcacik geldi cok kucuktu.bugunde idrara iki kere ciktigimda idrardan sora silince pembelik oluyo ama camasirimda bisey olmuyo.Hem yasmin hem de prezervatif kullandik sizce neden kaynaklaniyor?

Son düzenleme:
İdrar yolu iltihabı olabilir.Ya da zorlanmış olabilir.Enfeksiyon olabilir.En iyisi bir doktora gitmek canım.Ama korkucak bişey olduğunu sanmıyorum.İdrar yolu iltihabı olmuştu bende yanma ve pembe akıntı olmuştu.

Cok tesekkur ederimm cevap icin.Gobek deligi etrafindada agrim oluyo havuza falan girdik.ama yinede korktum gebelik olabilir mi diye henuz dusunmuyoruz cunku.

valla enfeksiyon veya idrar yolları iltihabı gibi belirtileriniz. doktora görünmekte fayda var geçmiş olsun

Bi haftadan once gidemem buna benzer yerlesme kanamasi okudum gebelikte de goruluyormus burdan sormak istedim cok panik oldum ama hem yasmin hemde prezervatifle korunurken mumkun mu

merhaba
yasmin'i bilmiyorum ama ben de yazz isimli ilacı kullandım. 2. aydan sonra doğum kontrol haplarının bu tip yan etkileri olduğunu söyledi doktorum. gebelik yok. biraz kendini izle ama yine de için rahat olsun diye doktora mutlaka git bence..

Ben daha once de kullanmistim yasmini uc ay falan hic yan etkisi olmadi arada ara vermek gerektigini soyluyorlardi ara vermistim ilk defa boyle bisey oldu umarim gebelik degildir gerci yanma da var dedikleri gibi tahris ya da iltihapsa da bu bi hafta ne yapmaliyim ki

canm korkmaa gerk yok idarra yolu ya da tahriş olabilir zorlaaya bağlı olarak

Back