- 14 Aralık 2018
- 110
- 17
- 98
- 24
- Konu Sahibi yaserinannesi
Merhaba ben ilaçlı MR çekindim anlayan var mı ? Rapor da yok diyor ilerleyen saatlerde rapor çıkar mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederimBöyle kimse yorum yapamaz rapor çıkmasını bekleyin bir kaç güne rapor da çıkar
Anladım teşekkür ederimkesin çıkar demi rapor çünkü yakınlarda hastaneye gidemeyecem
2 yıldır bebek istiyorum olmuyor 1 oğlum var kendiliğinden oldu pco demişlerdi öncesinde bu sefer alttan muayene etti kist gördü doktor onun için ilaçlı MR çekindimNe şikayeti ile gittiniz doktora
Anladım geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah2 yıldır bebek istiyorum olmuyor 1 oğlum var kendiliğinden oldu pco demişlerdi öncesinde bu sefer alttan muayene etti kist gördü doktor onun için ilaçlı MR çekindim
Amin inşAllahAnladım geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
24 yaşındayım 18,5 mm yazıyor boyutu çok mu büyük acaba ?miyomunuz var , miyomlar bulunduğu yere göre değerlendiriyorlar . genelde zararsız oluyorlar. yaşınız kaç peki
2cm e yakın boyut olarak küçük . önemsiz yani .ama yeri bebek için nasıl dr söyler. miyomla hamile kalanlar var24 yaşındayım 18,5 mm yazıyor boyutu çok mu büyük acaba ?