- 25 Haziran 2021
- 102
- 71
- 48
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birebir anlattığınızı yaşıyorum. Doktora da gittim herhangi bir şey çıkmadıMerhaba pelvik bölgemde çok fazla sancı oluyor genellikle yumurtlama haftasında gösterdiği tarihlerde oluyor ve sonrasında çok nadir oluyor ayrıca karnım aşırı şişiyor hamile değilim adetlerimde düzenli böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Tek buldukları şey gaz olması. Bazen iyi ki başka bir şey çıkmamış diyorum ama bazende bir şey çıksaydı da ilaç kullanıp tedavi olsaydım diyorum Umuyorum sizde de herhangi bir problem çıkmazSancılar ve ya karın şişkinliği için hiç bir şey demedi mi acaba bende gitmeyi düşünüyorum ama aşırı endişeliyim
İyi ki bişey çıkmamış umarım bende de olmaz inşallah sizin rahatsızlığınızda bi an önce son bulur teşekkür ederimTek buldukları şey gaz olması. Bazen iyi ki başka bir şey çıkmamış diyorum ama bazende bir şey çıksaydı da ilaç kullanıp tedavi olsaydım diyorum Umuyorum sizde de herhangi bir problem çıkmaz
Daha önce böyle bişey yoktu ama yaklaşık dört aydır var ve dayanılmaz derecede sancı yapıyor hemde hamile gibi karnım şişiyorBazı insanlar yumurtlama döneminde sancı hisseder. Bir sorun değildir, birkaç gün içinde geçer.
Bende teşekkür ederim, umarım sizde bir an önce iyi olursunuzİyi ki bişey çıkmamış umarım bende de olmaz inşallah sizin rahatsızlığınızda bi an önce son bulur teşekkür ederim
Valla yaş geçtikçe çıkıyor işte yeni yeni huylar, benim de eskiden olmazdı ama birkaç senedir yumurtlama dönemi sancı oluyor buscopan içiyorumDaha önce böyle bişey yoktu ama yaklaşık dört aydır var ve dayanılmaz derecede sancı yapıyor hemde hamile gibi karnım şişiyor
Yaşlanıyorum galiba umarım doktor bişeyler söyler ve iyi gelicek bişeyler verirValla yaş geçtikçe çıkıyor işte yeni yeni huylar, benim de eskiden olmazdı ama birkaç senedir yumurtlama dönemi sancı oluyor buscopan içiyorum
Bendede aynı şikayetler oluyordu iki adet arası yumurtlama günlerimde yoğun agrı sonrada ara ara olurdu gaz şişkinlik. Bekarım öyle kadın doğum kontrolü pek yaptırmamıştım. Sadece bu agrı için gittim senin çok büyük miyomun var bagırsaga bası yapıyor hemen ameliyat dedi. İnşallah sizde böyle bir sorun çıkmaz. Yumurtlama günlerinde bende normal sanıyordum bu agrıyıMerhaba pelvik bölgemde çok fazla sancı oluyor genellikle yumurtlama haftasında gösterdiği tarihlerde oluyor ve sonrasında çok nadir oluyor ayrıca karnım aşırı şişiyor hamile değilim adetlerimde düzenli böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Yaa çok geçmiş olsun bende miyom konusunda çok endişeliyim çünkü daha önce adet sancım bile olmazdı inşallah korkulacak bişey çıkmazBendede aynı şikayetler oluyordu iki adet arası yumurtlama günlerimde yoğun agrı sonrada ara ara olurdu gaz şişkinlik. Bekarım öyle kadın doğum kontrolü pek yaptırmamıştım. Sadece bu agrı için gittim senin çok büyük miyomun var bagırsaga bası yapıyor hemen ameliyat dedi. İnşallah sizde böyle bir sorun çıkmaz. Yumurtlama günlerinde bende normal sanıyordum bu agrıyı
İnşallah cnm benim adet günlerimde sancım olmaz çok sadece iki adet arası belirli dönemde hissederdim ve son 4.5 aydır iyice artmıştı. Adetlerimde çok düzenlidir ne ara kanama ve lekelenme nede akıntı birşey olmazdı. Ama büyümüş işte. 7 cm.Yaa çok geçmiş olsun bende miyom konusunda çok endişeliyim çünkü daha önce adet sancım bile olmazdı inşallah korkulacak bişey çıkmaz
Valla çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kuzum inşallah bende gideyim bakalım ne diceklerİnşallah cnm benim adet günlerimde sancım olmaz çok sadece iki adet arası belirli dönemde hissederdim ve son 4.5 aydır iyice artmıştı. Adetlerimde çok düzenlidir ne ara kanama ve lekelenme nede akıntı birşey olmazdı. Ama büyümüş işte. 7 cm.
İnşallah birşey çıkmaz. Cnm içini ferah tut.Valla çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kuzum inşallah bende gideyim bakalım ne dicekler
Çok teşekkür ederimİnşallah birşey çıkmaz. Cnm içini ferah tut.