Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım balık yagını kacıncı ayda verdın baran 8.5 aylık verebılırmıyım ne dıye alıcam eczanedemı satılıyo yemeklerın ıcındemı kullanılıyo acıklarsan sevınırım
arkadaşlar bizim doktorumuz bebe bisküvisini 1 yaşına kadar vermememiz gerektiğini söyledi kararsız kaldım açıkcası ama açıklamasını dinlediğimdede çok haklı buldum bence sizlerde vermeyin yüksek ısıda pştiği için üzerinde kanser yapıcı bir madde oluşuyormuş bebişlerimizin bağışıklık sistemi henüz tam gelişmediği için tolere edemeyebilirmiş
arkadaşlar bizim doktorumuz bebe bisküvisini 1 yaşına kadar vermememiz gerektiğini söyledi kararsız kaldım açıkcası ama açıklamasını dinlediğimdede çok haklı buldum bence sizlerde vermeyin yüksek ısıda pştiği için üzerinde kanser yapıcı bir madde oluşuyormuş bebişlerimizin bağışıklık sistemi henüz tam gelişmediği için tolere edemeyebilirmiş
Tamda benim şu sıralar düşündüğüm mevzu kızlar aklınızda bulunsun eğer bir ürünün raf ömrü (normal oda sıcaklığında) 1 haftadan uzunsa bilinki içinde koruyucu olarak katkı maddesi kullanlıyordur önemli olan bu katkı maddesinin miktarı ve cinsi örnek vereyim bazı ürünler c vitaminli diye satılır aslında c vitamini faydalı olsun diye değil koruyucu(katkı maddesi) olarak kullanılır ama fazlaca bir zararı yoktur..Bizin doktorumuzda bebek bisküvisi verin dedi kahvaltı içinde bisküviden nefret ederim içinde bir sürü lüzumsuz madde var düşünsenize evde pişirdiğiniz bisküvi kaç gün dayanıyor sonra etinin bebe ekmeği var onun yerine onu kullanmaya başladım yinede içim pek rahat değil evde kendim ekmek yapmayı düşünüyorum konuyu araştırıyorum bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirmi?
bebe ekmeği de katkı bakımından aynı değil mi? bebe bisküvisini evde yapsanız aslında pek zor değil. hem içindene var ne yok biliyoruz. tarif bu linkte
http://www.bebegimneyesin.com/tag/bebek-biskuvileri/
bir ara bende ekmek yapma makinası alacaktım sonradan niyeyse vazgeçtim. ama pastane pidesini evde yapıyorum :)
canım balık yagını kacıncı ayda verdın baran 8.5 aylık verebılırmıyım ne dıye alıcam eczanedemı satılıyo yemeklerın ıcındemı kullanılıyo acıklarsan sevınırım