Belinaycim,,,,
Izin Verirsen Bu Konulara Yakindan Ilgili Biri Olarak Birkaç Satir Eklemek Istiyorum.....
Bikere Ilk şart Yeni Evlenecek çiftlerim Iyi Bir Jinekolog Tarafindan Muayne Edinilmesidir.sana,ablana Ve Diğer Yeni Evlenecek Arkadaşlarimiza Ilerki Yaşaminizda Da Gerekli Olacaği Için Her Yeni Evlenen Bayanin Kendine Bi Jinekolog Edinmesi Ve Düğünde 1-2 Ay önce Ilk Muaynesine Gitmesi Gerekir.
Günümüzde Doğum Kontrol Haplari Hem çok Etkili Hem Yan Etkisi En Az A Indirilmiş Haplardir.yemek Yemeyi,su Içmeyi ,uyumayi Unutmadimiza Göre Minicikkk Bi Hapi Içmeyi De Unutmayiz Istesek..haa Unutanlar Için önerim Telefonun Hatirlatmasini Kurun.
(dip Not:hapi Uyumadan Hemen önce Geceleri Içmeye Başlayin.böylelikle Mide Bulantisi Ve Baş Dönmesi Etkisini Hissetmeden Uyumuş Olacaksiniz.)
Hapi Kullanip Kullanmayacağiniza Doktor Karar Verecek öyle Pat Diye Ezaneden Alip Içerseniz Hem Kilo Alirsiniz Hem Yan Etkisini Daha çok Körürsünüz Hem De Karaciyerinizi Yorabilirsiniz.
Doktorunuz Sizi Ultrasonla Inceledikten Sonra Bazi Kan Testlerini Yaptirmali........(tabi Ilgili Bi Doktorsa)
Bu Testler
1-hemogram
2-aso
3-amilaz
4sgot Ast
5sgot Ust
6-kanin Pihtilaşma Değerleri...........
7-karaciyer Fonksiyon Testleridir..gibi Testler Yapilmali Bu Değerler Normal çikarsa Gönül Rahatliğiyla Doğum Kontrol Hapi Kullanabilirsiniz.
Ayrica Doğum Kontrol Haplari Ilk Kutuda % 100 Korumadiği Için Düğünden En Az 1 Ay önce Hapa Başlamalisiniz.koruyuculuk 2.kutudan Itibaren Başlar................
Diğer Bi Yöntem De Kondom Dur.pratik Rahat Temiz Ama Hissiz...ben 10 Aydir Ginera Isimli Doğum Kontrol Hapini Kullaniyorum.kullandiğim Sürece Vucudumda 1 Kilo Fazlam Vardi.geçen Ay Hapi Biraktim Ve Eski Kiloma Geri Döndüm şu An 48 Kiloyum.ehh Nasipse Artik Küçük Melek Gelsin Istiyoruz.
Sağlikla Kalin