Lazer Epilasyon peki ya lazerden önce??

maviyexsxil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
382
1
36
merhaba bayanlar haftayaa cumartesi ilk seansıma gidicem ve gitmeden önce neler yapılması gerekiyo tecrübeli bayanlardan öneriler bekliyorum...

canım oncelikle kıl köklerinin gözükmesi gerekıyor ki lazer etkı etsin.çok rahat birsey çok memnunuz biz arkadasımla gidiyoruz.gitmeden once acıyı azaltmak için yoğurt kıvamında emla sürebilirsin ama yok ben dayanırım diyorsan sürme...sürdükden sonra üzerini streçlle sar daha ıyı etki eder...hoşçakalll...

Bunu yaptıracağın yere sorsan daha iyi olur.Ne çok uzun ne de belli olmayacak akdar az bi şekilde çıkmışolarak gitmelisin.Ben de bugün yaptırdım..hayrlısı bakalım:KK70:

doktora sordum fakat farklı bişey varmı die merak ediyodum saolun cevaplar için. bacaklar için emla krem sürmeme gerek olmadığını söyledi doktor genitale yaparken kullanıyolarmış emlayı dayanabilirm umarım acısına

IPL lynton die bi marka yaptıranlar acı olmuyo dedi ama bakalım görücez aynı zamanda leke tedavisini de yapıymş batık lekelerim var da çok fazla geçer umarım

ya benimde bu lazer işinde takıldığım nokta jiletle alma işi...
yüzüme yaptırmayı düşünüyorum ama jilet vuracaklar ya etki etmezse çoğalırsa...
kuaförde bir kadınla tanıştım kızlarının yüzündeki tüyler jilet yüzünden çoğalmış lazer etki etmemiş öyle diyodu...bir arkadışımda ben çok memnunum hepsi bitti diyo...çok kararsız kaldım jileti yüzüme vurdurmak istemiyorum...

Alexandr ufffff cok acıtıyo yada ben dayanamıyorum:KK43: ben tum vucut yaptırıyrum ve sonlara dogru tamamen agrı esıgım dusuyo ve acıya dayanamayıp aglıyorum:KK43: ama kıl koklerı bıraz ıncelınce o kadar acı duymuyosun ve Alexandr cok guzel bı makına cok memnun kalırsın :)

ya benimde bu lazer işinde takıldığım nokta jiletle alma işi...
yüzüme yaptırmayı düşünüyorum ama jilet vuracaklar ya etki etmezse çoğalırsa...
kuaförde bir kadınla tanıştım kızlarının yüzündeki tüyler jilet yüzünden çoğalmış lazer etki etmemiş öyle diyodu...bir arkadışımda ben çok memnunum hepsi bitti diyo...çok kararsız kaldım jileti yüzüme vurdurmak istemiyorum...

Jilet uygulaması sadece IPL cihazlar içindir tavsiyem FOTONA cihaz ile uygulama yapılan bir yer bulman...

valla emlayı koltuklatı ve genitale 1 saat önce sürüp strechle kapatmıştım. Hiç bir şey hissetmedim süperdi..

X