merhaba bana ilk adet olmamdan bu yana pko teşhisi konulmuştu. burada okuyorum genelde düzensiz olanlar var. peki ya hiç olamayan yok mu benim gibi? ilk adetimden sonra yaklaşık 1 yıl birdaha olmadım ve inanılmaz kilo aldım. bunun üzerine doktora götürdüler ve bu lanet olası pisliğin bende de olduğunu öğrendmne berbat bir şeydir bu yahuu halen daha olamıyorum ilaç kullanmazsam
Kızlar ilaç falan kullanmayın. İlaçlar insanın bütün dengesini bozuyorlar. Önce doğal yöntemleri deneyin. Soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum. 15 gün boyunca tekrar edin emin olun faydasını göreceksiniz
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin...
ilacım vücudumda büyük rahatsızlıklar verdiği zaman,aktardan aldığım karışımla adet oluyorum.
soğan kürü dediğiniz soğan suyuylaysa bi kez içmiştim,sonra koşarak uzaklaştım :)
ilacım vücudumda büyük rahatsızlıklar verdiği zaman,aktardan aldığım karışımla adet oluyorum.
soğan kürü dediğiniz soğan suyuylaysa bi kez içmiştim,sonra koşarak uzaklaştım :)
hahahahahah aynen bende dün yengem ile denedik de halen daha kokusu geliyor burnuma ııyyyyykkkk
Kızlar tadı çok iğrenç ben şahsen burnumu tıkayarak içiyordum ama napalım şifa için derman için kola niyetine içtim düzene girdi allaha şükür
burnu kapatınca sorun yok da burnu açtığında aldığın nefesten pişman oluyorsungerçekten işe yarıyorsa bende devam edim birkaç gün daha
merhaba arkadaşlar, ben de kendimi bildim bileli adetlerim sıkıntılı. pko var bende de, bildiğim kadarıyla ilaçsız olamıyorum ben de adet. bildiğim kadarıyla diyorum çünkü ilacı bırakıp 1 aydan fazla denemedim hiç. belki de ilacı kullanmasam 3 ay 5 ay farketmez gelecek ne düşünüyorsunuz? ben bu ay son kez söktürücü kullandım artık kullanmak istemiyorum "pri..." adlı ilacı kullanıyorum uzun zamandır ama bırakmak istiyorum, bakalım ne olacak? bir de soğan suyunu denedim üç beş gün bi ara ama benim olan akıntılarımı da kesti ben de bıraktım, var mı bu sorunu yaşayan başka? cevaplar için şimdiden teşekkürler
Canım ben hiç doktora gitmedim ama bende çok sancılı oluyorum yaz kış üşütmekle alakası yok kesin bende de pko var. İşte ben soğan kürünü uygularken kuruluk yaşadım. Olabilio yani ama kesinlikle işe yarıyor. Sen bi 15 gün boyunca devam et bakalım. Benim sancımı kesti düzene de soktu. Birde tarçın, bal, çörek oku karışımı da işe yarıyor dediler ama ben tarçından nefret ettiğim için bir kere yedim ve 10 dakika sonra geri çıkarttımyani sonuçta bi ton insanın dengesini bozan hormonlu ilaçları kullanmaktansa doğal yöntemleri denemeye değer :)
arkadaşlar bende 23 yaşındaym lise döneminde bir iki defa daha sonra hiç adet olmadm.ilaçlarla oluyorm ama uzun zamandr ilaçda kullanmıyorum korkuyorm.3 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olamadım.gittiğim bütün doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo.tedaviyle hamile kalabilirmişim. adet olamadığım için kendimde eksiklik hissediyorm. bu olmama durumu kilo aldırır mı arkadaşlar? bide bişeyler kullanıp öneren arkadaşlar var mı? teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?