• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya hiç adet olmayan?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
merhaba bana ilk adet olmamdan bu yana pko teşhisi konulmuştu. burada okuyorum genelde düzensiz olanlar var. peki ya hiç olamayan yok mu benim gibi? ilk adetimden sonra yaklaşık 1 yıl birdaha olmadım ve inanılmaz kilo aldım. bunun üzerine doktora götürdüler ve bu lanet olası pisliğin bende de olduğunu öğrendm :D ne berbat bir şeydir bu yahuu halen daha olamıyorum ilaç kullanmazsam :43:

merhaba bana ilk adet olmamdan bu yana pko teşhisi konulmuştu. burada okuyorum genelde düzensiz olanlar var. peki ya hiç olamayan yok mu benim gibi? ilk adetimden sonra yaklaşık 1 yıl birdaha olmadım ve inanılmaz kilo aldım. bunun üzerine doktora götürdüler ve bu lanet olası pisliğin bende de olduğunu öğrendm :D ne berbat bir şeydir bu yahuu halen daha olamıyorum ilaç kullanmazsam :43:

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin...

24 Yaşındayım 12 yaşından beri adet görüyorum,17 yaşından 20 yaşına kadar doğum kontrol haplarıyla adet gördüm.bıraktım yılda 4 kez oldum son iki senedir de tarlusal kullanmadan imkanı yok adet görmüyorum.
profesörlere gittim hepsi hafife aldı normalmiş (!) küçük kistlerim varmış önemli değilmiş pkoymuşum doğum tek çareymiş..
kısacası zırvadan başka bişey yok!o kadar yerde doktora gittim ve ben ilaçsız asla adet görmyorum.
ha bi kez gördm,3 gün kahverengi akıntım oldu ve bitti.

tek çare doğum ne demek ya
pco ların zor gebe kaldığını biliyorum tedavi edilmezse ilerde bununlada karşılaşabilirsiniz.
bana pco teşhisi hiç konmadı ama bekarlığım boyunca ilaçsız hiç adet olamıyordum hatta bazen ilaca rağmen bile olamadığım oldu.
ama ben evlendikten 20 gün sonra adet olmaya başladım hemde birden konduramadım önce her yere tarihi yazdım ve tam 28 gün sonra yine oldum 4.5 yıllık evliyim hep 28 gün arayla adet oluyorum fakat şimdide gebe kalamıyorum.
benim sorunum testesteron yüksekliği eğer sizde bu da varsa tedavinizi sonuna kadar olun anne olamamak çok büyük acı dilerim siz yaşamazsınız.

Kızlar ilaç falan kullanmayın. İlaçlar insanın bütün dengesini bozuyorlar. Önce doğal yöntemleri deneyin. Soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum. 15 gün boyunca tekrar edin emin olun faydasını göreceksiniz :34:

Kızlar ilaç falan kullanmayın. İlaçlar insanın bütün dengesini bozuyorlar. Önce doğal yöntemleri deneyin. Soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum. 15 gün boyunca tekrar edin emin olun faydasını göreceksiniz :34:

ilacım vücudumda büyük rahatsızlıklar verdiği zaman,aktardan aldığım karışımla adet oluyorum.
soğan kürü dediğiniz soğan suyuylaysa bi kez içmiştim,sonra koşarak uzaklaştım :)

ilacım vücudumda büyük rahatsızlıklar verdiği zaman,aktardan aldığım karışımla adet oluyorum.
soğan kürü dediğiniz soğan suyuylaysa bi kez içmiştim,sonra koşarak uzaklaştım :)

hahahahahah aynen bende dün yengem ile denedik de halen daha kokusu geliyor burnuma ııyyyyykkkk:37:

hahahahahah aynen bende dün yengem ile denedik de halen daha kokusu geliyor burnuma ııyyyyykkkk:37:

Kızlar tadı çok iğrenç ben şahsen burnumu tıkayarak içiyordum ama napalım şifa için derman için kola niyetine içtim düzene girdi allaha şükür :37:

Kızlar tadı çok iğrenç ben şahsen burnumu tıkayarak içiyordum ama napalım şifa için derman için kola niyetine içtim düzene girdi allaha şükür :37:

burnu kapatınca sorun yok da burnu açtığında aldığın nefesten pişman oluyorsun :D gerçekten işe yarıyorsa bende devam edim birkaç gün daha

burnu kapatınca sorun yok da burnu açtığında aldığın nefesten pişman oluyorsun :D gerçekten işe yarıyorsa bende devam edim birkaç gün daha

aynen öyle ve ben kürü bitireli bir hafta oldu psikolojik mi bilmiyorum ama hala kokusu zaman zaman burnuma geliyor. Bende işe yaradı sizde devam edin denemekten zarar çıkmaz bi zararı yok sonuçta :34:

merhaba arkadaşlar, ben de kendimi bildim bileli adetlerim sıkıntılı. pko var bende de, bildiğim kadarıyla ilaçsız olamıyorum ben de adet. bildiğim kadarıyla diyorum çünkü ilacı bırakıp 1 aydan fazla denemedim hiç. belki de ilacı kullanmasam 3 ay 5 ay farketmez gelecek ne düşünüyorsunuz? ben bu ay son kez söktürücü kullandım artık kullanmak istemiyorum "pri..." adlı ilacı kullanıyorum uzun zamandır ama bırakmak istiyorum, bakalım ne olacak? bir de soğan suyunu denedim üç beş gün bi ara ama benim olan akıntılarımı da kesti ben de bıraktım, var mı bu sorunu yaşayan başka? cevaplar için şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar, ben de kendimi bildim bileli adetlerim sıkıntılı. pko var bende de, bildiğim kadarıyla ilaçsız olamıyorum ben de adet. bildiğim kadarıyla diyorum çünkü ilacı bırakıp 1 aydan fazla denemedim hiç. belki de ilacı kullanmasam 3 ay 5 ay farketmez gelecek ne düşünüyorsunuz? ben bu ay son kez söktürücü kullandım artık kullanmak istemiyorum "pri..." adlı ilacı kullanıyorum uzun zamandır ama bırakmak istiyorum, bakalım ne olacak? bir de soğan suyunu denedim üç beş gün bi ara ama benim olan akıntılarımı da kesti ben de bıraktım, var mı bu sorunu yaşayan başka? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Canım ben hiç doktora gitmedim ama bende çok sancılı oluyorum yaz kış üşütmekle alakası yok kesin bende de pko var. İşte ben soğan kürünü uygularken kuruluk yaşadım. Olabilio yani ama kesinlikle işe yarıyor. Sen bi 15 gün boyunca devam et bakalım. Benim sancımı kesti düzene de soktu. Birde tarçın, bal, çörek oku karışımı da işe yarıyor dediler ama ben tarçından nefret ettiğim için bir kere yedim ve 10 dakika sonra geri çıkarttım :25: yani sonuçta bi ton insanın dengesini bozan hormonlu ilaçları kullanmaktansa doğal yöntemleri denemeye değer :)

Canım ben hiç doktora gitmedim ama bende çok sancılı oluyorum yaz kış üşütmekle alakası yok kesin bende de pko var. İşte ben soğan kürünü uygularken kuruluk yaşadım. Olabilio yani ama kesinlikle işe yarıyor. Sen bi 15 gün boyunca devam et bakalım. Benim sancımı kesti düzene de soktu. Birde tarçın, bal, çörek oku karışımı da işe yarıyor dediler ama ben tarçından nefret ettiğim için bir kere yedim ve 10 dakika sonra geri çıkarttım :25: yani sonuçta bi ton insanın dengesini bozan hormonlu ilaçları kullanmaktansa doğal yöntemleri denemeye değer :)

çok sağol canım ya bu ay deneyeceğim inşallah karar verdim soğanımı da aldım:1: inşallah işe yarar da haplardan kurtulurum artık çok sıkıldım ilaç kullanmaktan Allah muhtaç etmesin kimseyi

karsik civan percemide ise yariyor,sogan suyuda ada cayida :)
benim adetlerim oluyoda bazen gecikmeler oluyordu 10 gun en fazla 21 gün filan ama her zaman degil,masallah simdi iyi,diane35 kullanmistim yari biraktigimdan iki defa oldum 18 gün gectikten sonra..

bu aralar yapmiyorum ama adetimden 15 gün önce karisik civan percemi cayini iciyorum unutmazsam günde iki defa yoksa bir sefer...
önceden adetim 5 gün olurdu sonradan bu 3 güne inmisti simdi 4 güne cikti geri...
bunlari icin ada cayida süper...soganda iyi hemde kiloda icinde iyi,ayrica saglikli
valla icmedigim ot cöp yok cok severim sogan suyunu anneme dedim icemedi ama ben iciyorum :)
öyle bulanmadimda hepsinin tadi ayni geliyor artik saglik icin icin insallah ilacsiz adet olursunuz..
adetten 15 gün baslayin..

arkadaşlar bende 23 yaşındaym lise döneminde bir iki defa daha sonra hiç adet olmadm.ilaçlarla oluyorm ama uzun zamandr ilaçda kullanmıyorum korkuyorm.3 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olamadım.gittiğim bütün doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo.tedaviyle hamile kalabilirmişim. adet olamadığım için kendimde eksiklik hissediyorm. bu olmama durumu kilo aldırır mı arkadaşlar? bide bişeyler kullanıp öneren arkadaşlar var mı? teşekkürler.. :43:

arkadaşlar bende 23 yaşındaym lise döneminde bir iki defa daha sonra hiç adet olmadm.ilaçlarla oluyorm ama uzun zamandr ilaçda kullanmıyorum korkuyorm.3 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olamadım.gittiğim bütün doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo.tedaviyle hamile kalabilirmişim. adet olamadığım için kendimde eksiklik hissediyorm. bu olmama durumu kilo aldırır mı arkadaşlar? bide bişeyler kullanıp öneren arkadaşlar var mı? teşekkürler.. :43:

adet olamama sebebiniz nedir..

bende bir dönem kist vardı ialçlarla geçti ama bu tarz bişey yaşamadım doğrusu

ama bir arkadaşım vardı 6 ayda bir adet olurdu...

bu arada pekmez ve çörek otunu karıştırmak veya maydonoz suyu içmek iyi geliyor diye duymuştum...

polikistik over var dediler ama onun dışında hormonlarımda dahil olmak üzere hiç bir sorun yok.rahim kanallarım açık.ilaçlar yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duymuştum onun için çocuk doğurmadan uzun süreli ilaç kullanmak istemiyorum.bu durum bende strese de sebep oluyor.

Back