Saç Rengi ve Saç Boyama peki hangi saç rengi sarı olurmu???

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
arkadaşlar saçlarımı açmak istiyorum rengimi bi tane resim eklicem yakın yüz resmi acaba hangi renk yakışır söyleyebilirmisiniz ? röfle istiyorum ancak olurmuki ?
not:burda ten rengim geçen sene tatil dönüşü olduğundan biraz bronz başka yakın çekim yüz fotoğrafım yoktu zaten karalı maralı oldu ama
bir kaç mesaj aşağıda yeni hali siyah boyalı halide var arkadaşlar dipler böyle bu renk alt kısımlar siyah aşağıdaki gibi...

Eklentiler

• $dfsghdfgdfg.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleme:
ten rengin güzel kaşlarında sık ve simsiyah değil yüzünde sempatik bence yakışır ama güzel bir röfle tabi

röfle çok yakışır canım ama saçların koyu bi kaç işlemde anca olur

yaa sorma canım cok koyu senın gordugun gecen senekı hıc boyanmamıs halı :) sımdı bıde sıyah boya var düşün yağ ile akıtma işlemi varmış saçı yakmadan açıyormuş onla yaptırsam diye düşünüyorum yani ilk seferde röfle atmazlar mı ki???

ah kuşum okadaaaar zorki

şöle anlatim sana benim altımda röfle vardı üstüne bal rengi sonrada açıkkahve yaptım

düşün elde tutulur bi renk koyu da değil nispeten

bugün saçlarımı tekrardan sarı tonlarında yaptırma isteğiyle kugöre gittim kuaför bana asla sarı olmaz saçın direk kopar dedi bi kaç kuaföre daha gittim aynı şeyi söyledi.

madem öle en oluru kumraldı, ben de kumrala boyattım

saçım bal rengi alttan röfleleerim sağolsun el birliğiyle güzel bir renk oluşuverdi

röfle ne zama yaptırabilirim dediğimde ise 2 ay sonra en erken dedi

bugün önce saçımı açtılar oryalle bi saat bekledim sonra alt tarafı açtılar yine bekledim sonra tekrar yedirildi boya öylede bekledim en sona boya vuruldu

düşün benim durumum buysa seninkini sen düşünüver

Son düzenleme:

ooooovvvvvv oof ben kavusamıcakmıyım sarı saclara nerden boyattımsa su sıyaha bırden geldı ıste kuafor de okadar dedı gel sıyah yapma donemezsın dıye dınlemedım tatlım hıc kımseyı dınlemedım gıttım yaptım ama ben 17 yasımda falandım yıne ılk resımdekı gıbı kendı dogal rengındeydı ve loreaılın renk acıcısıyla acmıstım baya baya sarıya yakın bır renk oluvermıstı hemen oryalı surerlerse nıye olmasın kı dımı oyle de mı olmuyor yoksa ben hıc sarıya boyatmadıgım ıcın nasıl oluyor hıc bılmıyorum ıste

olmaz tatlım kuförün bana dediği gibi saçın kopar ve yanar

sen sarı renk istiyorsun madem az sabırlı olacaksın mecbur tabi bunu kuaföre giderek yapacaksın kumral (misal) sonra onun açığı sonra onun açığı

artık kuaför seni nasıl yönlendirirse böyle böyle açılacak rengin sonrada istediğin saro tona ulaşırsın. yarın bi kuföre gir sor o sana daha açıklayıcı bi şekilde izah edecektir

hmm tamam canım anlıyorum o zaman adım adım açalım peki nasıl bir renk gider bana bir örnek verebilirmisinnn

sağol canım teşekkür ederim

tabi üst üste yıllar yılı yaptırınca alttaki gibi oluyoır. ama ilkinde dahada sarı yaptırabilirsin ben ozaman ilk olduğu için biraz koyu olsun istemiştim

ikisinin ortası bişey olur seninde

sen zaten kuaföre gidip ben röfle istiyorum deyince taban rengin açık sa ok. liyolar

sonra onlar röfleye uyacak bi taban renk atıyolar

ben bi renge boyiyim siz bunun üstüne röfle atın olmuyor yani

hmm anladım canım ben ilkten kuaföre gidip bu renge boyatayım diyorum bu renkten sarıya geçiş kolay olur herhalde ve benim saçımdan da bu renge geçiş olur dimi ?

nasıl sence bu ben çok beğendim:)

bence küllü açık kumral yada küllü sarı yaptırın daha çok yakışır bende bikaç resm koyıym..birde kendi resmmi ekliym oda çok iyi gider size :))

Eklentiler

• $imagesCA132MXX.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $hhhhhhhhh.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $19-06-11_0848.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 60
bence küllü açık kumral yada küllü sarı yaptırın daha çok yakışır bende bikaç resm koyıym..birde kendi resmmi ekliym oda çok iyi gider size :))

baya açık bir sarı rengi değilmi ama canım o küllü mü deniyor ona ? sarı tonlarında gercekten hiç bilgim olmadığı için anlayamıyorum ki bana platın gıbı gorundu onlar

bunlar platin sarı değil platin sarı beyaza yakın oluyor platin sarıyı bir çok kişi karıştırıyor ama asıl platin böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…