ten rengin güzel kaşlarında sık ve simsiyah değil yüzünde sempatik bence yakışır ama güzel bir röfle tabi
röfle çok yakışır canım ama saçların koyu bi kaç işlemde anca olur
ah kuşum okadaaaar zorki
şöle anlatim sana benim altımda röfle vardı üstüne bal rengi sonrada açıkkahve yaptım
düşün elde tutulur bi renk koyu da değil nispeten
bugün saçlarımı tekrardan sarı tonlarında yaptırma isteğiyle kugöre gittim kuaför bana asla sarı olmaz saçın direk kopar dedi bi kaç kuaföre daha gittim aynı şeyi söyledi.
madem öle en oluru kumraldı, ben de kumrala boyattım
saçım bal rengi alttan röfleleerim sağolsun el birliğiyle güzel bir renk oluşuverdi
röfle ne zama yaptırabilirim dediğimde ise 2 ay sonra en erken dedi
bugün önce saçımı açtılar oryalle bi saat bekledim sonra alt tarafı açtılar yine bekledim sonra tekrar yedirildi boya öylede bekledim en sona boya vuruldu
düşün benim durumum buysa seninkini sen düşünüver
olmaz tatlım kuförün bana dediği gibi saçın kopar ve yanar
sen sarı renk istiyorsun madem az sabırlı olacaksın mecbur tabi bunu kuaföre giderek yapacaksın kumral (misal) sonra onun açığı sonra onun açığı
artık kuaför seni nasıl yönlendirirse böyle böyle açılacak rengin sonrada istediğin saro tona ulaşırsın. yarın bi kuföre gir sor o sana daha açıklayıcı bi şekilde izah edecektir
beyaz tenli olduğun için röflenin tonları sana çok yakışır ben bi tane göstereyim sana kendi saçımdan
bu benim 8 sene önce yaptırdığım ilk röflem
bu da geçen seneki halim
[/QUOTE
ılkı bıraz koyuymus ama ıkıncısı tam ıstedıgım gıbı bır renk cook coook ama cookk guzel olmus massalah sana da yakısmıs gozukuyor
ama sanırım bende ılk yaptırdıgımda senın ılkı gıbı olur canım o halde ılk rengı acık bır renge ama sarı olmayan duz bır renge boyayıp ustune rofle en mantıklısı sanırım
sağol canım teşekkür ederim
tabi üst üste yıllar yılı yaptırınca alttaki gibi oluyoır. ama ilkinde dahada sarı yaptırabilirsin ben ozaman ilk olduğu için biraz koyu olsun istemiştim
ikisinin ortası bişey olur seninde
sen zaten kuaföre gidip ben röfle istiyorum deyince taban rengin açık sa ok. liyolar
sonra onlar röfleye uyacak bi taban renk atıyolar
ben bi renge boyiyim siz bunun üstüne röfle atın olmuyor yani
aynen öyle canım bencede çok hoş
bence küllü açık kumral yada küllü sarı yaptırın daha çok yakışır bende bikaç resm koyıym..birde kendi resmmi ekliym oda çok iyi gider size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?