slm bayanlar bebeğim 1 yaşında emziriyordum ama bıraktım.sigaraya yenik düştüm.
keşke sigarayı azaltıp emzirmeye devam etseydin
ben hiç bir zaman sürekli içenlerden olmadım zaten madden kaldıracak durumda değildim ve evlendikten sonra da
eşim içmediği ve nefret ettiği için içemezdim
ama öyle zamanlar oldu ki günde yarım paket içtiğim oldu
hamilelikten önce bıraktım epey içmedim hamileliğimin sonlarına doğru gece gündüz aklımdan çıkmaz oldu
doktorlara sorup haftada 1 tane içmeye başladım derken toplamda 3-4 tane içtim kızım 3 kilo doğdu ama
o içtiğim 3-4 sigaradan mı zayıf dedim hep vicdan azabı hissttim
emzirmeye başlayınca da 6 ay fln hiç içmedim sonra tek tük başladım şimdi de 2 ay fln içmediğim zaman da oluyo
günde 3 tane içtiğim de kızım 1.5 yaşında olmak üzere
içmek istemiyorum ama bazen aklımdan çıkmıyo içeceğim anı bekleyip çıldırıyorum şimdi olduğu gibi dün de 1 tane içtim bu gün de 1 tane içicem kociş olsa içemem de yokken 1 tane artık winston light ama hatta bi ara white bile içtim de o da hiç sigara tadı vermedi artık buna geçtim
neyse arkadaşlar özellikle çok içenler öncelikle bütçenizi sonra sağlığınızı düşünün
sigaraya vereceğiniz parayı çocuğunuzun hesabına yatırın daha keyifli inanın ha benim gibi arada içersiniz ben en son paketi ne zaman aldığımı bile hatırlamam
çok az içecekler için afiyet olsun diğerleri de acilen çokk azaltsınlar özellikle fosur fosur içenler