Doğuma Hazırlık Peki armuta aşerenin neyi oluyo?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
Hamileligimin ilk haftalarindan beri armut yiyorum ve doyamiyorum.Benim gibi olan ooldumu :icecream:
ve neyi oldu merak ettim

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kız sen adamı öldüdürsün emi..yahu bi ögrenmedin gitti şu bebegin cinsiyetini.çok topik açtın kız.çocugun cinsiyetini bulmak için...söyle bakalım çgunluk hangi cinsiyeten yana çıkıyo...
ya işin şakası bi yana etme eyleme şu dotora gitt.ögren artık bebebgin cinsiyetini.sen boşver armutu falan...

armutu bilmem ama elmaya aşerenin kesin oğlu oluyo.biçok kişiden duydum bunu...

Arkadaşım armut yemek ne demek bilmiyorum ama bir arkadaş rüyasında kendi için veya gebe olan kişileri rüyasında armut yerken gördüğünde hep kızı ve kızları oldu. Belki bir ipucudur...

merhaba.ben hamileliğimde ekşi olan ne ise onu aşerdim.ekşi elma,can erik vs.özellikle ekşi elmayı aşerdim.herkes kızım olacağını söylemişti ama oğlum oldu.önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları. buna şükretmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…