Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kız sen adamı öldüdürsün emi..yahu bi ögrenmedin gitti şu bebegin cinsiyetini.çok topik açtın kız.çocugun cinsiyetini bulmak için...söyle bakalım çgunluk hangi cinsiyeten yana çıkıyo... ya işin şakası bi yana etme eyleme şu dotora gitt.ögren artık bebebgin cinsiyetini.sen boşver armutu falan...
Arkadaşım armut yemek ne demek bilmiyorum ama bir arkadaş rüyasında kendi için veya gebe olan kişileri rüyasında armut yerken gördüğünde hep kızı ve kızları oldu. Belki bir ipucudur...
merhaba.ben hamileliğimde ekşi olan ne ise onu aşerdim.ekşi elma,can erik vs.özellikle ekşi elmayı aşerdim.herkes kızım olacağını söylemişti ama oğlum oldu.önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları. buna şükretmek lazım.