Güneş Gözlükleri pek bilgili olmadığım bi konu, beni aydınlatın:)

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.990
1.028
kızlar şimdi bayadır güneş gözlüğü almıyorum, ama almam gerekiyo bu yaz için, şimdi hangi marka daha iyidir ve de fiyatları nedir, şimdi ben gidip kazık yerim kesin eminim o yüzden fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim:)) mümkünse 100 lira civarında olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım su an kıs sezonu olduğu icin pahalı markalar bile indirimde Hawk alacagına daha iyi bi marka alabilirsin, ben gecen hafta 130 tl'ye ray ban aldım mesela. birazcık daha pahalı olur ama cok uzun süre kullanırsın paran ziyan olmaz karsılıgını alırsın emin ol:)

canım su an kıs sezonu olduğu icin pahalı markalar bile indirimde Hawk alacagına daha iyi bi marka alabilirsin, ben gecen hafta 130 tl'ye ray ban aldım mesela. birazcık daha pahalı olur ama cok uzun süre kullanırsın paran ziyan olmaz karsılıgını alırsın emin ol:)
dışarda fiyatları bi sorucam şubat ayı çıkmadan alsam iyi olur cidden:)

aldığın gözlüğün modelini koyabilirmisin acaba fikir olması açısından bende bu aralar güneş gözlüğü almayı düşünüyorum da

Cnm gözlükte markadan ziyade öncelikle UVA/UVB filtsesinin en az yüzde 99 koruma sağladığına bak. Bu düzeyde koruma sağlayan gözlükler en az 70 TL oluyor zaten modelini beğendikten sonra yüz lira da ödemene gerek yok. Şahsen ben outletten 60 tl te valentinonun gözlüğünü aldım ilk olarak iki sene önce. Hala çok memnunum. Söyliyeceğim illa ki tek bir markaya da takılma. Umarım yardımcı olabilmişimdir henüz almadıysan:)

rayban kullananlar çok memnun.Bende bir tane istiyorum limango,markafoni,trendyol gibi sitelere markalı ve piyasaya göre çok ucuz gözlükler geliyor ama denemden almak istemiyorum.beğendiğin markaların beğendiğin modellerini not alıp bu sitelere gelmesini bekleyebilirsin.bencede yaz gelmeden mutlaka almalısın fiyatlar coşmadan.

kızlar benim eşim optisyen oyuzden biraz bilgiliyim bu konuda size tavsiyem 10 gun içinde alın gozluklerinizi yoksa fenaaa fiyat artısları gelicek

yeni kredi kartıma bi şifre alırsam gözlük de alıcam ama vaktim olmuyo bi türlü, acele etmeliyim sanırım

canım buarada 100 tl civarı iyi gozluk markaları bunlarmıs exess, marines ,osse,optelli

X