Doğuma Hazırlık Peg Perego Book Plus 51 Sportivo Jet Travel sistem bebek arabası alacağım kullananlar yorum yapabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.554
Peg Perego Book Plus 51 Sportivo Jet Travel sistem bebek arabası alacağım kullananlar yorum yapabilir mi? Cybex gibi ithal markalarada baktım oturum yerleri çok minik anne konforlu bebek konforsuz gibi geldi. Peg perego markasına yöneldim kullananlar olumlu olumsuz eleştirebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben peg perego new book aldim. Ben de cybex gibi markalara baktim fakat cybex cidden cok kucuk bebek buyufukce daralacak gibime geldi. Ama dedigin gibi anne icin konforlu hafif. Baska marka modellere bakinirken peg peregoyu almaya karar verdik. Daha agir, kasasi baya yuk tasir ve bebegin buyukce alani daralmayacak. Ben şu valiz gibi suruklenen modeli tercih ettim. Bebek dogunca test edecegiz insallah memnun kaliriz.

Ben peg perego new book aldim. Ben de cybex gibi markalara baktim fakat cybex cidden cok kucuk bebek buyufukce daralacak gibime geldi. Ama dedigin gibi anne icin konforlu hafif. Baska marka modellere bakinirken peg peregoyu almaya karar verdik. Daha agir, kasasi baya yuk tasir ve bebegin buyukce alani daralmayacak. Ben şu valiz gibi suruklenen modeli tercih ettim. Bebek dogunca test edecegiz insallah memnun kaliriz.
Teşekkür ederim :) yorum için ben de 29 ekim de bakayım New book'a diğer peg perego ile farkı ne diye. Bana da kasası daha sağlam gibi geldi evet ben biraz bagaja koyarken kabin boy olanlara göre bir tık daha zor koyacağım ancak cybex 'de rahatsız ve küçük alanda yatmasından iyidir diye düşündük bu kararı aldık haftasonu

Teşekkür ederim :) yorum için ben de 29 ekim de bakayım New book'a diğer peg perego ile farkı ne diye. Bana da kasası daha sağlam gibi geldi evet ben biraz bagaja koyarken kabin boy olanlara göre bir tık daha zor koyacağım ancak cybex 'de rahatsız ve küçük alanda yatmasından iyidir diye düşündük bu kararı aldık haftasonu
Senin baktiginla benim aldigim arasinda kumaş farki ve valiz gibi surukleniyor olmasi disinda bi fark yok. Kasanin saglamligi bire bir ayni. Ama new book daha estetik geldi gozume, baya dusunduk arada 1500lira fark var sonucta az degil. Bu fark bizi cok zorlarmi diye esimle konusup ettik ve almaya karar verdik. Benim aldigim bu. Fotografta isiktan kahverengi gibi cikmis ama rengi gri. Bu arada izmirde baby mall dan aldik, nakit odemede baya yardimci oluyorlar haberin olsun. :) 6bindi, 5500e aldık.

Eklentiler

• 20211023_202552.jpg
    20211023_202552.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 193
X