Cilt Bakımı Ürünleri peeling tavsiyesii??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

angelika3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
20
0
kızlar benim cildim yağlı ve siyah noktalarımda var.ben cildime iyi gelicek derin temizleme özelliği olan bi peeling jel almak istiyorum.hangi markaları tavsiye ederseniz?hihoyyyt

valla arkadaşlar eğer hassas cildiniz varsa bence kesinlikle kullnamayın derim. çünkü daha da hassaslaşır. onun yerine bence niveanın siyah nokta bandından alın. inanın işe yarıyor. yada maskeler var niveanın falan onlardan alın derim. çünkü dahada beter olababilir cildiniz. ben kullanıyorum niveanın bantlarını. eğer bodyshopa falan gidebilme ihtimaliniz varsa tea tree oil maskesi var o da çok güzel. 28 ytl falan ve ben nerdeyse bir yıl kullanırım onu.çok beğendima.s.

canım ben vücudum için peeling arıyodum ve buldum body shoptan çilekli peelingden aldım bugün..yarın denerim kokusu çok hoşuma gitti............

Son düzenleme:
Hassas cilt için cidden zararlı olabilir peeling. Ama hassaslık gibi bir durum yoksa kullanılabilir bende kullanıyorum karma ciltler için peeling.. İyi bir marka kullanmanı tevsiye ederim, peeling içinde tanecikler bulundurduğu için kullanırken dikkat etmek lazım canım. Ben genelde gözenekler sıcak su ile açıldığı için banyoda kullanırım 10-15 günde bir. Alırken de dikkat etmen gereken taneciklerin mümkün olduğunca küçük olması çünkü cildini çizebilir, tahriş edebilir.. Marka kişinin tercihidir, pahalı demek iyi olduğu anlamına gelmez. Karma - yağlı ciltler için olan peelingleri cildinde bir sorun (alerji, hassasiyet...) yoksa kullanabilirsin. Ben nivea dan memnun kalmadım, çok sert geldi bana bakım ürünleri.. Daha doğal ürünler peeling için daha uygun bence.. Özel bir marka söyleyemeyeceğim, cildini sevdiği en iyisidir.. a.s.

benim cildim yağlı çok şükür çok sivilcem yok ama siyah noktam falan var işte anca şöle güzle bi peelingle temizlenenbiliyoo bu sitedeki maskelerden yaptım
ama etkisi pek olmadı clean and clearin siyah nokta temzleyici jelelri vatmış pütürcüklü onlardan al dediler ayrıca o siyah nokta bantlarıı hiçç işe yaramıyoo sakın almayındelikafadulden

bu katalogdan avonun yenileyici serisinin jel,köpük,peeling ve tonigini aldım harika temizliyor resmen yüzüm gıcır gıcır oldu fiyat çok uygun ürünler de çok yogun yok aman ben avon kullanmam tribim yoktur göz çevremi md formulationstan 150liraya aldım yüzüme ne iyi geliyorsa onu sürerim tavsiye de edrim

ben novidermin peelingini kullanıyorum dermokozmetik bir marka memnunum pütürcükleri çok küçük eczacı bunu öerdi cildimi tahriş etmiyorum yazın haftada bir kullanıyorum kışınsa daha uzun aralıklarla kışın peellingden sonra avene marka nem maskemide yapıyorum..

ben cıldı parlatan canlı derıyı ortaya cıkaran kısmen yenıleyıcı kısmen peelıng gorevi yapan bır krem onereyım sana bu urunu bana dr onerdı ve cok memnunum fıatıda 40 ytl uygun adı novıderm exfolıant boreade 12 tavsıye ederm olu derıyı yavas yavas atıyosüprizzzzz

bahsettiğin ürün kremmi canım ben novidermin peelingini kullanıyorum yani ıslak yüzüme sürüp masaj yapıyorum 1 dk ve yıkıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…