Pedofili; 1 defedan bir şey olmaz. Başka kim sözünü etti adaylık konuşmalarında?

Buyuk ihtimalle banlanacaksin , bizi de pesinden surukleyeceksin :) ama hic onemli degil , boyle bir konu yuzunden banlamsam da olur
Cocuk dedin mi akan su durur bende
Daha otesi yok
Kimseyi yermeye
Ya da ötekini övmeye gelmedim.

Yalan da yazmıyorum, forum kurallarına aykırı da değil. Bunlar basın haberi, ben derledim alt tarafı.

Hedef gösterdiğim, maalesef tek kitle yok, birden çoklar.

Takdir onların.

Yazmasam kendimi affetmezdim.

Cagdas dusuncede ahlaksizlik , sapiklik olmaz , oluyosa da trilyonda bir oluyordur
Ozgur dusuncenin oldugu , baskinin olmadigi ortamda yasanmaz boyle seyler
Adam escinsel ise bunu kabullenir , kendi hauatinda istedigi sekilde yasar , gidip de bi adama yada cocuga tecavuz etmez
Baski olan yerde cikiyor bu sapikliklar ortaya , bu tum dunyada boyledir
Hristiyanlarda da katolik kilisede yasanir en fazla pedofili vakalari

Evet sen itmedin bu kötü düşünceye ama işte sen şu an bu şekildeysen ileride nasip olursa evladın olursa asıl o zaman tam anlarsın demek istediğimi ben evlatarımı fanusta büyütmek istemezdim özgür olsunlar kendileri gibi olsunlar kimseden korkmadan hayatlarını idame ettirsinler isterdim ama dedim ya bu moktan dünya da bu dediğim mümkün değil utanarak söylüyorum evet çocuklarımı fanusta buyutecegim maalesef

O ödüllü filmin adını vermeyeyim de

Aynı lacivert çatı, dinde, tarikatta, Saadet zincirinde

Ben tek yöne kanalize etme çabası gütmedim,
Hakikaten başka örneğini bulamadım, ülkece tanınmış olan

Seni de etiketledim, çıkmadı mı?
Kapansın.

Ben kamuoyu oluşturdum mu? Evet.

Elimden gelen,
sadece internet ortamı için,
şikayet edip egm”ye,
Burda paylaşıp, iletmek
Cancağızım, bu bölümde haber içerikli ve haberin alındığı site kaynak gösterilerek konu açılır, önce haber olduğu gibi paylaşılır, sonra da yorum yapılır.

Şöyle ki:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ve-imam-hatip-liselerinden-olusacak.1067847/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-bir-kadinla-yetinen-erkek-sapiktir.1063234/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…