- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ve ben köpeğe tecavüz eden, bayramda el öptüren hacıları yazmadım bile.Okumaya yuregim elvermedi
Atam bosuna kapatmadi bunlari zamaninda
Hepsi kapatilmali
Dindar insanlarin inanclarini somuren sapiklar
Ben simdilik hicbir adayin bu konuda yorum yaptigini duymadim , yapacaklarini da sanmam , oy yuvasi ne de olsa buralar
Ben o olaydan sonra susamam.Çok şey yazarım da... İç çekip susuyorum, siz anlayın.
Tamamen katiliyorum sanaVe ben köpeğe tecavüz eden, bayramda el öptüren hacıları yazmadım bile.
Devam eden davaları da eklerim,Vallahi yüreğim el vermedi okumaya
Tek ortak noktaları varAllahım sadece 1 tanesini okuyabildim gerçekten çok utanç verici maalesef o çocuklar belkide ruhen hayattan koptular çok çok üzgünüm Allah belalarını versin yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler
Ben o olaydan sonra susamam.
Başıma örmüşüm çorabı, artık
Bambaşka ama
Alanen yaşanan ahlaksızlığı yazmaktan mı kaçınacağım?
Evet bence tek ortak noktaları hepsinin aynı mok oluşu. Keşke çocuklara kadınlara hayvanlara pislik düşünüp tecavüz edeceklerine bunların hepsini bir yere koyup birbirlerini tecavüz etsinler dehşete düşmemek elde değil ben herseyden korkuyorum 2 evladım var bazen keşke hiç olmasalardı diyorum böyle adi moktan dünyaya :/Tek ortak noktaları var
Onu yazdım ben, sonra üzgün oldum
Kimse susmuyorGüney, bu çocukların aileleri susuyor...
Bak büyük konuşmayayım, Allah korusun, ya düşüncesi bile bıçak saplanır gibi oluyor, katil olurum abi, katil olurum bildiğin gider adamı 20 parçaya doğrarım, acımdan sokaklarda bağırırım.
Çocuklar deşifre olmasın diye mi diyeceğim yok yani anne-baba sessizce nasıl oturabilir, sindirebilir?
10 çocuk, 20 çocuk, ne demek 20 aile demek, 40 ana baba demek, sülalesiyle 100 kişi demek... Ayaklanmalı millet... Ama kuzu gibi boyunlar başlar önde, hala aynı tas aynı hamam...
Ben konuşmayayım hakikaten içim gidiyor.
Az onceki yorumda bunu anlatmaya calistimGüney, bu çocukların aileleri susuyor...
Bak büyük konuşmayayım, Allah korusun, ya düşüncesi bile bıçak saplanır gibi oluyor, katil olurum abi, katil olurum bildiğin gider adamı 20 parçaya doğrarım, acımdan sokaklarda bağırırım.
Çocuklar deşifre olmasın diye mi diyeceğim yok yani anne-baba sessizce nasıl oturabilir, sindirebilir?
10 çocuk, 20 çocuk, ne demek 20 aile demek, 40 ana baba demek, sülalesiyle 100 kişi demek... Ayaklanmalı millet... Ama kuzu gibi boyunlar başlar önde, hala aynı tas aynı hamam...
Bdv değilVe tabi cahil birakilan halk , egitim sistematik ve bilincli sekilde kotulestirildi
Ozellikle cahillestirildi koca bir toplum
Bunun icin uzaga gitmeye gerek yok , bdv ye bakmak yeterli , ve bu cahil toplumun cocuklari bunlara teslim ediliyor
Kendi cocuklarini korumaktan acizler
Susanlarda aynı pislik çünkü adamlar insanlar normallestirmis çünkü. Yoksa AKLİ DENGESİ ve SAĞLIĞI yerinde olan hiç bir insan evladının o durumuna kayıtsız kalamaz.Güney, bu çocukların aileleri susuyor...
Buyuk ihtimalle banlanacaksin , bizi de pesinden surukleyeceksin :) ama hic onemli degil , boyle bir konu yuzunden banlamsam da olurBdv değil
Umarım burdan da ban almam.
Ama son yorumdan sonra aldığım ceza beni buna itti
Bu kötümser düşünceye ben sevk etmedim içim rahat.Evet bence tek ortak noktaları hepsinin aynı mok oluşu. Keşke çocuklara kadınlara hayvanlara pislik düşünüp tecavüz edeceklerine bunların hepsini bir yere koyup birbirlerini tecavüz etsinler dehşete düşmemek elde değil ben herseyden korkuyorum 2 evladım var bazen keşke hiç olmasalardı diyorum böyle adi moktan dünyaya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?