Arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim çok zayıf kemikleri elime geliyor resmen. ve hiç bişey yemiyor daha da kötüye gidiyor doktora kontrole gideceğim ama pediasure (vitasure),protifar,fantomalt takviyelrini duydum bunları kullanıp bebeği kilo alan iştahı açılan var mı? Yada iştah şurubu vitamin takviyesi tavsiyesi olan var mı? Bu arada bebeğim 6 buçuk kilo boy 68 . lütfen sadece önerisi olan yazsın sağlıklı olsun da önemli değil nasihatlerine yeterince doydum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pediasure (vitasure),protifar,fantomalt gıda takviyeleri
- Konu Sahibi leylacv
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo aldıran mama zayif bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oldu tabiki ama hep yedir içir diyip gönderdiler o yüzden bu kez gidince takviye bişeyler isticemBoyu iyi ama kilosu evet az gibi. 7 ay boyunca hiç doktor kontrolü olmadı mı?
- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
Valla kızım bi ara hiç bişey yemiyordu.
Yemin ederim 1 kase çorbayı , şırınga ile ilaç diye diye yedirdiğimi biliyorum.
Gıda takviyelerinden ziyade irmik ,pekmez ,mercimek çok güzel kilo aldırır.
Bunları çocugunuza uygun hale getirerek berebilirsiniz.
Ne şekilde ençok seviyorsa.
Melesa kızım sütü çok sever.
Yemek yemeyi reddettiğinde , sütün içine yumurta irmik hindistancevizi unu muz koyu pişiriyorum , kıvamını süt ekleyerek durultuyorum biraz ve blendırdan geçiriyorum.
O şekilde içiyor.
Bunu çeşitlendirebilirsiniz.
Yemek yemeyi reddettiğinde , sütün içine yumurta irmik hindistancevizi unu muz koyu pişiriyorum , kıvamını süt ekleyerek durultuyorum biraz ve blendırdan geçiriyorum.
O şekilde içiyor.
- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Oldu tabiki ama hep yedir içir diyip gönderdiler o yüzden bu kez gidince takviye bişeyler isticem
Siz doktorunuzla görüşün tekrar kendisi gerekiyorsa takviye verecektir.
- 7 aylık erkek bebekler için güvenli kilo aralığı 6,8 kg – 10,4 kg’dir
- 7 aylık kız bebekler için güvenli kilo aralığı ise 6,2 kg – 9,5 kg’dir.
Şu an 1 yaş altı olduğundan süt vs veremiyorum ama irmik herşeye atıyorum kendi sütümü sağıp veriyorumValla kızım bi ara hiç bişey yemiyordu.
O şekilde içiyor.
- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
Benim kızım da oldukça iştahsız ve zayıf bir bebekti.Arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim çok zayıf kemikleri elime geliyor resmen. ve hiç bişey yemiyor daha da kötüye gidiyor doktora kontrole gideceğim ama pediasure (vitasure),protifar,fantomalt takviyelrini duydum bunları kullanıp bebeği kilo alan iştahı açılan var mı? Yada iştah şurubu vitamin takviyesi tavsiyesi olan var mı? Bu arada bebeğim 6 buçuk kilo boy 68 . lütfen sadece önerisi olan yazsın sağlıklı olsun da önemli değil nasihatlerine yeterince doydum
Resmen yemek yemeği reddederdi.
Biz uzun süre vanilyalı pediasure kullandık. Ancak doktor tavsiyesi ile. Doktorunuza sormadan lütfen kullanmayın.
- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
Doktora sorma için tavsiye arıyorum. kızınız ne kadarlıktı kullanırken ve iştahı açıldı mı?/kilo aldı mı?Benim kızım da oldukça iştahsız ve zayıf bir bebekti.
Resmen yemek yemeği reddederdi.
Biz uzun süre vanilyalı pediasure kullandık. Ancak doktor tavsiyesi ile. Doktorunuza sormadan lütfen kullanmayın.
2600 doğdu ilk 3 ay güzel kilo aldı sonra meme reddi yaşadık mama da yemedi kilo kaybettiMerhaba bebeğiniz prematüre mi acaba ?
- 18 Kasım 2014
- 4.475
- 5.678
- 358
Takviyeden ziyade kan tahlili yaptırın lütfen, değerleri düşmüş olabilir. Bu da iştahsızlık ve kilo kaybı nedenidirArkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim çok zayıf kemikleri elime geliyor resmen. ve hiç bişey yemiyor daha da kötüye gidiyor doktora kontrole gideceğim ama pediasure (vitasure),protifar,fantomalt takviyelrini duydum bunları kullanıp bebeği kilo alan iştahı açılan var mı? Yada iştah şurubu vitamin takviyesi tavsiyesi olan var mı? Bu arada bebeğim 6 buçuk kilo boy 68 . lütfen sadece önerisi olan yazsın sağlıklı olsun da önemli değil nasihatlerine yeterince doydum
- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
Benim bebeğim prematüre doğdu 1016 gr 31 hafta ilk üç ay sağdım eoprotin kullandım anne sütüne katılıyor anne sütü güçlendiricisi baya iyi kilo aldı. Sonra kilo alımı durdu emmedi mama pek sevmedi biberon almadı uykuda verdim. Fantomalt ve profitar kullandık 1 yaş altı olanlara bu veriliyormuş. Kabız oldu kilo alımında değişiklik olmadı 3 ay sonra bıraktık. Dr infattini mama yazdı özel mama maalesef ki ondada kilo almadı hatta bu karbonhidrat ve proteinli mamalar bebeğimin böbreklerini yordu :/ her bebeğe yaramayabiliyor Dr kontrolünde kullanmak gerekir. Bebeğim şu an düz yaşı 9 aylık 7 kilo 74 cm.2600 doğdu ilk 3 ay güzel kilo aldı sonra meme reddi yaşadık mama da yemedi kilo kaybetti
- 5 Şubat 2016
- 144
- 111
- 103
Arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim çok zayıf kemikleri elime geliyor resmen. ve hiç bişey yemiyor daha da kötüye gidiyor doktora kontrole gideceğim ama pediasure (vitasure),protifar,fantomalt takviyelrini duydum bunları kullanıp bebeği kilo alan iştahı açılan var mı? Yada iştah şurubu vitamin takviyesi tavsiyesi olan var mı? Bu arada bebeğim 6 buçuk kilo boy 68 . lütfen sadece önerisi olan yazsın sağlıklı olsun da önemli değil nasihatlerine yeterince doydum
doktorunuz kan değerlerine bakıp sizi yönlendirir ,kansızlık da istahsizlik yapar ... kan ve demir değerlerine baktırdınız mı
- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- 5 Şubat 2016
- 144
- 111
- 103
akşam uyumadan 1 saat kadar önce ,1 çay bardağı suya 1 bucuk tatlı kaşığı irmiği pişirip içine iki çeşit meyve karıştırın verin ... bazen çeviz ekliyorum bazen çiğ badem ezip koyuyorum bazen evde yaptığım bebe bisküvisi koyuyorum ... irmik besleyicidir vitamin alır ve tok tutar
Peki eoprotin sadece yeni doğduklarında mı veriliyor şu an 7 aylık verme şansımız var mı acaba ?Benim bebeğim prematüre doğdu 1016 gr 31 hafta ilk üç ay sağdım eoprotin kullandım anne sütüne katılıyor anne sütü güçlendiricisi baya iyi kilo aldı. Sonra kilo alımı durdu emmedi mama pek sevmedi biberon almadı uykuda verdim. Fantomalt ve profitar kullandık 1 yaş altı olanlara bu veriliyormuş. Kabız oldu kilo alımında değişiklik olmadı 3 ay sonra bıraktık. Dr infattini mama yazdı özel mama maalesef ki ondada kilo almadı hatta bu karbonhidrat ve proteinli mamalar bebeğimin böbreklerini yordu :/ her bebeğe yaramayabiliyor Dr kontrolünde kullanmak gerekir. Bebeğim şu an düz yaşı 9 aylık 7 kilo 74 cm.
akşam uyumadan 1 saat kadar önce ,1 çay bardağı suya 1 bucuk tatlı kaşığı irmiği pişirip içine iki çeşit meyve karıştırın verin ... bazen çeviz ekliyorum bazen çiğ badem ezip koyuyorum bazen evde yaptığım bebe bisküvisi koyuyorum ... irmik besleyicidir vitamin alır ve tok tutar
- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
Peki eoprotin sadece yeni doğduklarında mı veriliyor şu an 7 aylık verme şansımız var mı acaba ?
Onu doktorunuza sorsanız daha iyi olur ama ek gıda alıyorsa kalorisini arttırabilirsiniz unlu tereyağlı çorbalar gibi
- 6 Mart 2019
- 194
- 98
- 28
Malesef doktorumuz önermedi iştahı pek iyi olmasa da biraz daha iyiGeç gördüm ama yazmak istedim kullandınız mı bilmiyorum, oğlum 5 ay-10 ay arası gr bile almayınca doktor önerisiyle vitasure kullanmaya başladım. Sonuç: 2 haftada 1 kilo aldık 2 ölçek koymama rağmen.. Formül mamanın içine katıp veriyorum ve gıdısı falan çıktı o derece