Pedi değiştirirken kuruyan kan noktalarının dökülmesi ?

belirsizkisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
9
0
24

Özel Günler & Hijyen
12 sa

Kızlar, Ped değiştirirken kuruyan kan noktalarının yere dökülmesi?​

Gizli Üye

Gizli Üye
(18-24)

Arkadaşlar öncelikle sorumda gâyet ciddiyim lütfen dalga geçerek , alaya alarak değil de ciddi bir şekilde cevap verin. Öncelikle ben bu tür durumlarda biraz takıntılı bir kişiliğe sahibim ve özellikle âdetimin son günlerin de kan az geldiği için ped de kuruyup iç çamaşırımdan çıkarırken yere döküldüğünü fark ettim ve artık iç çamaşırımı çıkarıp pedimi iç çamaşırımdan lavabonun içinde çıkarıyorum ve kuruyan kan noktalarını da lavabonun içinde görüyorum yani siyah siyah noktalar oluyor lavabonun içinde. Daha sonrasında iç çamaşırımı da lavabonun içine silkeliyorum ki içinde bir şey kaldıysa lavabonun içinde dökülsün daha sonrasında yeni pedi iç çamaşırıma takıyorum ama bu şekilde yapınca da işimi uzatmış oluyorum bir acelem olduğunda hemen çıkamamış oluyorum ve bir de bende OKB rahatsızlığı olduğu için bir yere dökülmesin etmesin diye çok dikkat ediyor , yavaş hareket ediyorum ve kendimi çok kasıyorum. Aranızda bu bahsettiğim durumu fark eden benim gibi olan var mı , sizce ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mıdır?

nasıl kurutabildin acaba merak ettim açıkçası özellikle yaz aylarındayken ped daha fazla terleyip daha nemli kalmasına sebep olurken hemde

Neredeyse 20 senedir adet görüyorum çok absürt günler dışında kasığıma kan da bulaşmadı kurumuş kan da dökülmedi. Ne kadarda bir değiştiriyorsunuz siz pedi yahu

Pedi yıllık mı takıyorsunuz? 2-3 saatte bir değiştirin, kuruyana kadar beklenir mi? Okb sahibi olduğunuza inanamadım
Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de bende de kuruyup dökülme durumu olmuyor. Ama son günlerinde az miktarda geldiği için pedimi sık sık değiştirmem gerekmiyor o da zaten az miktarda geldiği için ped de kurumuş oluyor ilk günlerinde yoğun geldiği için kuruma durumu da olmuyor tabii

Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de bende de kuruyup dökülme durumu olmuyor. Ama son günlerinde az miktarda geldiği için pedimi sık sık değiştirmem gerekmiyor o da zaten az miktarda geldiği için ped de kurumuş oluyor ilk günlerinde yoğun geldiği için kuruma durumu da olmuyor tabii

Az ya da çok olduğu için değil, bekleyen kan bakteri ürettiği için sık değiştirilir ped, ekonomik değil hijyenik sebeplerden dolayı. Sık değiştireceksiniz, çare yok.

Son günlerde damla damla kanamalar için günlük ped kullanabilirsiniz. Sık değiştirdiğiniz takdirde sorun kalmayacaktır.
Uzun süre bekletmek mantar bile yapar, neticede nemli bölge. Hiçbiri olmasa tahriş yaşarsınız.

Pedi yıllık mı takıyorsunuz? 2-3 saatte bir değiştirin, kuruyana kadar beklenir mi? Okb sahibi olduğunuza inanamadım
Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de ben
Bunca yıldır ped kullanıyorum, hiç pedimde kan kurumadı.
Zaten muhtemelen normal bir şekilde iç çamaşırınızı aşağı indirip pedi katlayarak iç çamaşırınızdan çıkardığınız da dökülüp dökülmediğini siz de anlayamazsınız ama iç çamaşırınızı çıkarıp pedi lavabonun , küvetin ve ya beyaz bir yerin üzerinde çıkarırsanız fark edebilirsiniz .

X