- 21 Şubat 2023
- 9
- 0
- 24
- Konu Sahibi belirsizkisi
Özel Günler & Hijyen
12 sa
Kızlar, Ped değiştirirken kuruyan kan noktalarının yere dökülmesi?
Gizli Üye
(18-24)
Arkadaşlar öncelikle sorumda gâyet ciddiyim lütfen dalga geçerek , alaya alarak değil de ciddi bir şekilde cevap verin. Öncelikle ben bu tür durumlarda biraz takıntılı bir kişiliğe sahibim ve özellikle âdetimin son günlerin de kan az geldiği için ped de kuruyup iç çamaşırımdan çıkarırken yere döküldüğünü fark ettim ve artık iç çamaşırımı çıkarıp pedimi iç çamaşırımdan lavabonun içinde çıkarıyorum ve kuruyan kan noktalarını da lavabonun içinde görüyorum yani siyah siyah noktalar oluyor lavabonun içinde. Daha sonrasında iç çamaşırımı da lavabonun içine silkeliyorum ki içinde bir şey kaldıysa lavabonun içinde dökülsün daha sonrasında yeni pedi iç çamaşırıma takıyorum ama bu şekilde yapınca da işimi uzatmış oluyorum bir acelem olduğunda hemen çıkamamış oluyorum ve bir de bende OKB rahatsızlığı olduğu için bir yere dökülmesin etmesin diye çok dikkat ediyor , yavaş hareket ediyorum ve kendimi çok kasıyorum. Aranızda bu bahsettiğim durumu fark eden benim gibi olan var mı , sizce ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mıdır?