Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum eşimi arkadaşı aramış, yengesi, ablası,halası kullanmış ve hamile kalmış.Hadi ya canım ilk defa gördüm nasıl kolaylaştırıyormuşki
Alla halla ben de mi alsam acaba pahalı bişey mi normal sitelerde var mıBilmiyorum eşimi arkadaşı aramış, yengesi, ablası,halası kullanmış ve hamile kalmış.
Trendyolda var TİENS satıcıAlla halla ben de mi alsam acaba pahalı bişey mi normal sitelerde var mı
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için çok sağolun yanlış bilgiymiş demek kiMerhaba.
Uzun yillar Cin’de yasadim. Normalde bu urunden daha kaliteli olan su an Turkiye’de olmayan bir markayi kullaniyorum. Stogum bittigi ve pandemi kosullarindan dolayi Cin seyahatlerimi gerceklestiremedigim icin ben de aldim.
Oncelikle sunu belirteyim, ben bebek icin kullanmadim. Tamamen mentolun verdigi ferahlik hissini sevdigim icin kullaniyorum. Pedlerin bebege etkisinin olduguna da inanmiyorum. Zira bu pedlerin Cin’de kisirlik yaptigina inaniliyor ve onlar da Avrupa menseli bir markayi kullanmayi tercih ediyorlar. Malum Cin’deki tek cocuk politikasi uygulamasi bile gectigimiz yillarda esnetildi. Genelde cocugu olan kadinlar tarafindan tercih ediliyor.
Bunun haricinde Tiens Airiz markasina istinaden sunu diyebilirim; camasiri tam kavramiyor. Bu sebeple kaydirma yapiyor ve konforlu degil. 6’sar paket almistim. Gunluk ped olan haricinde digerlerini yogun olmayan gunlerde kullanip stogu eritmeyi planliyorum.
Gunluk ped iyi.
Peki bunu hamile bir bayan kullanabilir mi aşırı derecede kaşıntı ve akıntım oluyor mantara enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum bir zararı olur mu hamileliğimeMerhaba.
Uzun yillar Cin’de yasadim. Normalde bu urunden daha kaliteli olan su an Turkiye’de olmayan bir markayi kullaniyorum. Stogum bittigi ve pandemi kosullarindan dolayi Cin seyahatlerimi gerceklestiremedigim icin ben de aldim.
Oncelikle sunu belirteyim, ben bebek icin kullanmadim. Tamamen mentolun verdigi ferahlik hissini sevdigim icin kullaniyorum. Pedlerin bebege etkisinin olduguna da inanmiyorum. Zira bu pedlerin Cin’de kisirlik yaptigina inaniliyor ve onlar da Avrupa menseli bir markayi kullanmayi tercih ediyorlar. Malum Cin’deki tek cocuk politikasi uygulamasi bile gectigimiz yillarda esnetildi. Genelde cocugu olan kadinlar tarafindan tercih ediliyor.
Bunun haricinde Tiens Airiz markasina istinaden sunu diyebilirim; camasiri tam kavramiyor. Bu sebeple kaydirma yapiyor ve konforlu degil. 6’sar paket almistim. Gunluk ped olan haricinde digerlerini yogun olmayan gunlerde kullanip stogu eritmeyi planliyorum.
Gunluk ped iyi.
Mantari tedavi ettirmezseniz bebeginizi kaybedebilirsiniz. Pedle olacak is degil tabi kiPeki bunu hamile bir bayan kullanabilir mi aşırı derecede kaşıntı ve akıntım oluyor mantara enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum bir zararı olur mu hamileliğime
Yani dedim heralde herkesin bildigi bisey, olaydan tek bi haber benim bwbjwjDüz mantık şunu der.
Ped kullanan kişi regl olmuştur. Regl olan kişinin gebelik diye bir durumu söz konusu olamaz.
Bu durumda bu pedin esprisi nedir, o kısmı çözemiyorum.
Haklısınız ama işte mentollü mü neymiş tam bilmiyorum baya oldu bende duyalı.Düz mantık şunu der.
Ped kullanan kişi regl olmuştur. Regl olan kişinin gebelik diye bir durumu söz konusu olamaz.
Bu durumda bu pedin esprisi nedir, o kısmı çözemiyorum.
Yani mentollü olduğu için etkisi oluyor diyorlardı ama biri açıklama yapmış okursanız ise yaramadığını ve ne amaçla kullanıldığını görürsünüzPedle nasi hamile kaliniyo ?
Peki bunu hamile bir bayan kullanabilir mi aşırı derecede kaşıntı ve akıntım oluyor mantara enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum bir zararı olur mu hamileliğime