Ped taşıma

Makyaj çantasında hazır edin sabahtan makyaj tazeliyor gibi yapın

Bunun cebi var, bel arkası var, çorabı var, ikiz takkeleri var, cüzdanı, makyaj çantası var
Yani hiçmi biri gelmiyoki aklınıza
Uzun kollu giyiliyorsa kolun arasına sıkıştırmak var. Gerçi ben hiç dert etmiyorum çantadan alıp cebime koyup geçiyorum(çok yoğun olduğu için hep jean giyerim o dönem, arka cebine sıkıştırıveririm.

dalga geçmeyin ciddi bir dert bu

Ben tuvalete çantayla gitmeyi sevmem. O yüzden cebime koyuyorum.
İşe yeni girdiniz de ondan paniklediniz desem yine kurtarmıyor. Regl olmaya başladığınız günden beri evden ilk kez bu iş için çıkmıyorsunuzdur.
Bunca zaman okulda, kafede, misafirlikte vs ne yaptıysanız yine onu yapın.

Eşim evlendigimizde ped siparişini kan ter içinde alıp getiriyordu . Bende hiç arkasını kontrol eden tip değilim stoklamam. Şimdi ekmek su gibi çok rahat alıyor. O bile alıştı yani sizde alışın gayet doğal cüzdan vs daha dikkat çeker bence

Benimkide bu konularda hiç utanmadı yoktur hepde ona aldırıyom utanmaz herif

Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Once tuvalete gidiyorum..
Sonra cikariyorum telefonumu,pedimin siparisini veriyorum..

Bu sirada tuvaletteyim tabi cikmiyorum.
Sonrasinda kapiyi calip hafifca araladigim bosluktan iceriye teslimati yapiyorlar.

konu ped fiyatlarındaki artış olsa hah işte dert derdim.konuşulan konuya bak allah aşkına.birde dalga geçilmiş pehhhh

Cebime koyuyorum. Cebim yoksa avucumun içine öyle saklamaya çalışmadan ama göze de sokmayacak şekilde alıp gidiyorum.

yani elinde küçük bir kutuyla ya da cüzdanla tuvalete gitmek normal çanta ile gitmekten daha mantıksız değil mi sonuçta çantayı birçok farklı amaç için yanında götürebilirsin ama bunların amacı zaten belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…