- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
- Konu Sahibi Gizem_3502
Ay sen regl mi oluyon şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun kollu giyiliyorsa kolun arasına sıkıştırmak var. Gerçi ben hiç dert etmiyorum çantadan alıp cebime koyup geçiyorum(çok yoğun olduğu için hep jean giyerim o dönem, arka cebine sıkıştırıveririm.Bunun cebi var, bel arkası var, çorabı var, ikiz takkeleri var, cüzdanı, makyaj çantası var
Yani hiçmi biri gelmiyoki aklınıza
dalga geçmeyin ciddi bir dert buBazen üyelerle dalga geçiyorsunuz da biz ceza veriyoruz ya işte bu konuları görünce sizlere o cezalar konusunda haksızlık ettiğimizi düşünmüyor değilim.
Abla ikizlerin arasına sıkıştır diyeceğim çok kaba olacak en iyisi susayım ve sabır çekeyim
Kaç yaşındasın abla ya??Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
dalga geçmeyin ciddi bir dert bu
Ben ilk defa duydumYa bu ped cüzdanları daha çok göstere göstere ped değiştirmeye gidiyorum der gibi geliyor bana. Herkes biliyor artık onların ne olduğu zira
Püü rezil regl mi oluyorsun sen
Benimkide bu konularda hiç utanmadı yoktur hepde ona aldırıyom utanmaz herifEşim evlendigimizde ped siparişini kan ter içinde alıp getiriyordu . Bende hiç arkasını kontrol eden tip değilim stoklamam. Şimdi ekmek su gibi çok rahat alıyor. O bile alıştı yani sizde alışın gayet doğal cüzdan vs daha dikkat çeker bence
Benimkide bu konularda hiç utanmadı yoktur hepde ona aldırıyom utanmaz herif
Once tuvalete gidiyorum..Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur