Ped taşıma

ideal olani cekinmemeniz ama atiyorum anadolunun kucuk bir ilcesinde, erkeklerin cogunlukta oldugu bir dairede calisiyorsaniz cekincenizi anladim. siz utanmasaniz bile sacma sapan konusmalarini, dusunmelerini cekmek istemiyor olabilirsiniz. o yuzden ben soruyu garipsemedim.

hijyenik urunlerin tamamini kucuk clutch tarzi bir cantada tasiyorum ben, lavaboya giderken de onu alip gidiyorum. ama genelde kendi cantamla gidiyorum her lavaboda aski var zaten.

ped cüzdanı alabilirsiniz.
türkiye'de yaşadığımız için kadınların bu tarz çekincelerinin olmasını anlıyorum. büyük bir tabu ve önyargıyla yetiştirildik. ayıpmış ve sanki gizli saklı alıp taşımamız gerekiyormuş gibi hissettirildik.
yaşım büyüdükçe bu tarz konularda daha rahat davranmaya başladım ve gizli saklı ped taşımanın, ped alırken utana sıkıla alıp üstüne siyah poşetlere koydurmanın çok saçma bir şey olduğunu kavradım. sanki illegal bir şey alıyormuşsunuz gibi gazeteye falan sarıp simsiyah poşetlere koyuyorlar laksdslkfds çok komik ve acınası gerçekten.
keşke her kadın bu konuda rahat olsa.

Öncelikle ortami söyle bir kolaçan ederim. Karşı cinsten birileri varsa beni ve cantami gormeyecekleri aciyi kafamda hesaplarım ( çünkü benim geometrim dehşet ) daha sonra avina yaklasan bir aslan edasiyla elimi çantama sokarim. Pedi tuttugum gibi cebime atarim, burada gecen sure 1 saniyeyi aşmamalı, yoksa mazallah gozler ustunuze cevrilir ve erkek beyinlerde regl oldugunuz gercegi canlanirsa tüm gizeminiz kaybolur. Çünkü onlar bizin regl oldugumuzu bilmiyor. Zaten pedi de el altından satin aliyoruz, oyle market raflarinda, reklamlarda falan gosterilmiyor.

Ya bu ped cüzdanları daha çok göstere göstere ped değiştirmeye gidiyorum der gibi geliyor bana. Herkes biliyor artık onların ne olduğu zira

Bilen bilsin anlayan anlasın. Benim işyerinde yada bir mekanda cüzdanla wc gitme nedenim ; çantamla wc ye girmek istememem. Yani o çantayı bi yere koymak zorunda kalabiliyorsun yada elinde kalabiliyor vs vs.. O nedenle cüzdan işime geliyor benim.. yoksa utandığımdan kullanmıyorum cüzdanı..

Pantalonun arka cebi olmaz mi? Kot giyersiniz, kot cepleri icerde ne var pek belli etmiyor

Bu yaşa kadar nasıl geldiniz ya, çok mu zor bu iş de konusunu açtınız?

Ben dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…