- 26 Nisan 2022
- 1
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gizem_3502
Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Kusura bakmayın ama güldüm. Regl olmak utanç verici veya ayıp bir şey değil öncelikle bunun farkına varın. Kadın bedeninin fizyolojik ve çok doğal bir olayı. Utanmıyorum falan diyeceksiniz muhtemelen ama ben bunu karşı cinsten gizlenmesi gereken bir şey olduğunu düşündüğünüzü düşünüyorum.( üf ne biçim cümle kurdum yahu )Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Bayrak gibi sallayarak götürüyorum. Aha böyleMerhaba.iş yerinde pedi nasıl tuvalete götürüyorsunuz Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Pantolonun lastiğine sıkıştırıyor um.
Cebim hiç olmuyor
Neden bu kadar takildiniz buna şaşırdım tabi ki istediğiniz konuyu açarsınız ama kime ne yani çantaya yada cebe koyunMerhaba.iş yerinde pedi nasıl tuvalete götürüyorsunuz Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Ya bu ped cüzdanları daha çok göstere göstere ped değiştirmeye gidiyorum der gibi geliyor bana. Herkes biliyor artık onların ne olduğu ziraPed cüzdanı kullanıyorum ben. Bildiğiniz el cüzdanı gibi, kumaştan..gratis, watsons gibi yerlerden temin edebilirsiniz..
Hmm adet olmayin siz ya nasıl fikir ?Merhaba.iş yerinde pedi nasıl tuvalete götürüyorsunuz Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur