How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ped taşıma

Ped taşıma çantasına ne gerek var normal çantanıza koyun lavaboda da yanınızda götürün

Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur

Gözükmesinden endişe ediyorsanız , bir peçete arasına koyup elinizde tutabilirsiniz. Cebinize koyunca neden kötü bir görüntü olacak ki , incecik bir ürün zaten.

Merhaba.iş yerinde pedinizi nasıl tuvalete kadar götürüyorsunuz? Ped taşıma çantası almalı mıyım? Cebime koyarsam kötü bir görüntü olur
Kusura bakmayın ama güldüm. Regl olmak utanç verici veya ayıp bir şey değil öncelikle bunun farkına varın. Kadın bedeninin fizyolojik ve çok doğal bir olayı. Utanmıyorum falan diyeceksiniz muhtemelen ama ben bunu karşı cinsten gizlenmesi gereken bir şey olduğunu düşündüğünüzü düşünüyorum.( üf ne biçim cümle kurdum yahu :KK48: )

Yani ben de elimde sallaya sallaya gitmiyorum tuvalete ama, öyle özenle saklamaya falan da çalışmıyorum. Önlüğümün veya pantolonumun cebine koyup öyle gidiyorum.

Siz de cebinize koyup gidebilirsiniz . O tarz ped saklama kutuları daha da dikkat çekiyor bence çünkü :KK53:

ofoCXZpv.png

Ped taşımak utanılacak ya da dikkat çeken bir şey değil. Cebinize koyun gitsin. Ped taşıma çantası absürt duruyor.

Ped cüzdanı kullanıyorum ben. Bildiğiniz el cüzdanı gibi, kumaştan..gratis, watsons gibi yerlerden temin edebilirsiniz..
Ya bu ped cüzdanları daha çok göstere göstere ped değiştirmeye gidiyorum der gibi geliyor bana. Herkes biliyor artık onların ne olduğu zira 😅

Back