• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Pecete ile bukleler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Ben de nasil bukle yaptigimi paylasmak istedim kizlar.Banyodan sonra sacimin nemini iyice alip kopuk suruyorum ve sonra cok hafif nemli kalacak sekilde kurumaya birakiyorum.Daha sonra sacimi asagidan at kuyrugu yapiyorum ve burdaki tutamlari ince ve orta kalinlikta olmak uzere,kagit havludan koparttigim parcalara uclardan baslayarak sikica sariyorum.(Cok hafif sprey sikabilirsiniz).Sonra kurutma makinesine vigoyu takiyorum ve bu tutamlari kurutuyorum.Cok degil 10-15 dk sonra falan sacimi aciyorum ve sonuc bu.Paylasayim dedim :40: $1e.jpg $03072011874.jpg

Ben de nasil bukle yaptigimi paylasmak istedim kizlar.Banyodan sonra sacimin nemini iyice alip kopuk suruyorum ve sonra cok hafif nemli kalacak sekilde kurumaya birakiyorum.Daha sonra sacimi asagidan at kuyrugu yapiyorum ve burdaki tutamlari ince ve orta kalinlikta olmak uzere,kagit havludan koparttigim parcalara uclardan baslayarak sikica sariyorum.(Cok hafif sprey sikabilirsiniz).Sonra kurutma makinesine vigoyu takiyorum ve bu tutamlari kurutuyorum.Cok degil 10-15 dk sonra falan sacimi aciyorum ve sonuc bu.Paylasayim dedim :40:Eki Görüntüle 218363 Eki Görüntüle 218364
alumınyum folyo ıle yapıldıgında uzun sure bozulmuyor...bende bu teknıgı kuaforde gorup ogrenmıstım...mutlaka denemelısın...ben sacıma uyguladıgımda 2 gun bozulmuyor.anlatıyorum:oncelıkle kalın bukle ıstıyorsan ıkı parmagınla ınce ıstıyorsan bır parmagına sacını sarıcaksın.kare seklınde kesmıs oldugun folyoyla kapatıcaksın...uzerıne duzlestırıcıyle bastırıcaksın.sacının her yerı bıttıgınde hepsını yenıden duzlestırıcıyle bastır soguyanlardan acmaya basla asagı dogru cekerek ne kadar harıka oldugunu goruceksın....folyoları sagdan soldan ve alttan kapatmalısın hoscakal....

Back