- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canı
canım resim koydun mu? Beni de izler misin ? Can'ın sağolsun ) eminim bu haliyle bile çok güzeldir.@knicknack vallahi canım Haldun Hoca da bıktı benden :) ya soyle hanı ebatını gectım artık oyle seyler oldu kı :) ama su sıra yaptıramıyorum seneye falan yaptırabılırım umarım. Gogus uclarım yukarı cıktı , o da yuvarlak protezde olur dedı Haldun Hoca ama ben baya fotograflara baktım , doktorlar bunu hesaplayıp bıraz yukarı koymuslar, ilk basta gogus ucları cok asagıda oluyo, aylar gecınce yukarı normal sevıyesıne gelıyor.Ama hoca da o sekılde olmaz dedı , yani ne desin :) Pek yuvarlak takmadıgı ıcın galıba damla kadar ıyı hesaplayamıyor dıye dusunuyorum ben kendımce.Sutyenlerden yukarı cıkıyor gogus ucum ,dısına tasıyor yanı gozukuyor. 1 cm fln daha asagıda olsaydı keske. Umarım daha fazla sarkıp da ıyıce yukarı cıkmaz, hoca yatarken bıle tak sutyen sarkmasın dedı .Hıc sutyensız gezmeyecekmısım. Bir de izlerim kotu dıyordum ya , sağolsun onu sonunda kabul ettı , evet senı bu sekılde bırakamam , bır daha yapalım dedı,sağolsun .En azından o ıncelıgı gosterdı yani,bu da bır sey.Yanı bır kez daha kesılıp dıkılecek Hani buraya böyle yazıyorum ,sürekli şikayet ediyorum sanılmasın tabi, yani eskiden benım dumduz degıldı ama kucuktu, eski haline gore daha ıyı, çok fazla sutyen bakmadım ,bıraz uygun sutyenlerı bulsam fln yaza cok daha ıyı olacak ,artık gogus uclarım cıkmayacak sekılde gıyınıcem, seneye falan duzelttırırım, duzelttırıken bıraz buyuttururum ama bu sefer hep yuvarlak takan bırıne gıdıcem :)