• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

Canı
@knicknack vallahi canım Haldun Hoca da bıktı benden :) ya soyle hanı ebatını gectım artık oyle seyler oldu kı :) ama su sıra yaptıramıyorum seneye falan yaptırabılırım umarım. Gogus uclarım yukarı cıktı , o da yuvarlak protezde olur dedı Haldun Hoca ama ben baya fotograflara baktım , doktorlar bunu hesaplayıp bıraz yukarı koymuslar, ilk basta gogus ucları cok asagıda oluyo, aylar gecınce yukarı normal sevıyesıne gelıyor.Ama hoca da o sekılde olmaz dedı , yani ne desin :) Pek yuvarlak takmadıgı ıcın galıba damla kadar ıyı hesaplayamıyor dıye dusunuyorum ben kendımce.Sutyenlerden yukarı cıkıyor gogus ucum ,dısına tasıyor yanı gozukuyor. 1 cm fln daha asagıda olsaydı keske. Umarım daha fazla sarkıp da ıyıce yukarı cıkmaz, hoca yatarken bıle tak sutyen sarkmasın dedı .Hıc sutyensız gezmeyecekmısım. Bir de izlerim kotu dıyordum ya , sağolsun onu sonunda kabul ettı , evet senı bu sekılde bırakamam , bır daha yapalım dedı,sağolsun .En azından o ıncelıgı gosterdı yani,bu da bır sey.Yanı bır kez daha kesılıp dıkılecek :KK43: Hani buraya böyle yazıyorum ,sürekli şikayet ediyorum sanılmasın tabi, yani eskiden benım dumduz degıldı ama kucuktu, eski haline gore daha ıyı, çok fazla sutyen bakmadım ,bıraz uygun sutyenlerı bulsam fln yaza cok daha ıyı olacak ,artık gogus uclarım cıkmayacak sekılde gıyınıcem, seneye falan duzelttırırım, duzelttırıken bıraz buyuttururum ama bu sefer hep yuvarlak takan bırıne gıdıcem :)
canım resim koydun mu? Beni de izler misin ? Can'ın sağolsun ;)) eminim bu haliyle bile çok güzeldir.

@knicknack vallahi canım Haldun Hoca da bıktı benden :) ya soyle hanı ebatını gectım artık oyle seyler oldu kı :) ama su sıra yaptıramıyorum seneye falan yaptırabılırım umarım. Gogus uclarım yukarı cıktı , o da yuvarlak protezde olur dedı Haldun Hoca ama ben baya fotograflara baktım , doktorlar bunu hesaplayıp bıraz yukarı koymuslar, ilk basta gogus ucları cok asagıda oluyo, aylar gecınce yukarı normal sevıyesıne gelıyor.Ama hoca da o sekılde olmaz dedı , yani ne desin :) Pek yuvarlak takmadıgı ıcın galıba damla kadar ıyı hesaplayamıyor dıye dusunuyorum ben kendımce.Sutyenlerden yukarı cıkıyor gogus ucum ,dısına tasıyor yanı gozukuyor. 1 cm fln daha asagıda olsaydı keske. Umarım daha fazla sarkıp da ıyıce yukarı cıkmaz, hoca yatarken bıle tak sutyen sarkmasın dedı .Hıc sutyensız gezmeyecekmısım. Bir de izlerim kotu dıyordum ya , sağolsun onu sonunda kabul ettı , evet senı bu sekılde bırakamam , bır daha yapalım dedı,sağolsun .En azından o ıncelıgı gosterdı yani,bu da bır sey.Yanı bır kez daha kesılıp dıkılecek :KK43: Hani buraya böyle yazıyorum ,sürekli şikayet ediyorum sanılmasın tabi, yani eskiden benım dumduz degıldı ama kucuktu, eski haline gore daha ıyı, çok fazla sutyen bakmadım ,bıraz uygun sutyenlerı bulsam fln yaza cok daha ıyı olacak ,artık gogus uclarım cıkmayacak sekılde gıyınıcem, seneye falan duzelttırırım, duzelttırıken bıraz buyuttururum ama bu sefer hep yuvarlak takan bırıne gıdıcem :)
Canım benim de göğüs uçlarım biraz yukarda.ilk yapıldığından beri çok aşağıda değillerdi zaten.ben biraz yukarda olmalarını seviyorum.bu tip göğüsü beğenirim şu anda çok memnunum ama şimdi de korkmadım değil.yani sarktıkça uçların çok yukarıda durup garip bir görüntü oluşmasını istemem.benim resimlerime bir bakabilirmisin?fikrini merak ettim.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler, benı rahatlattınız .Şöyle bir genelleme yapayım normal hayatımda "evet ıstedıgım gibi olmadı ama yıne de memelı olmak guzel bır sey :))"dıyorum, eskı halıne gore elbette daha memnunum . Sadece daha farklı olmasını ıstıyordum ve su ankı bılgılerıme gore daha ıyı olabılecegını dusunuyorum.Yani buaraya girmeyı hıc ıstemıyorum, gırınce kendımı kaptırıyorum, aslında bu kadar negatıf bırı degılım kusura bakmayın, sadece cıdden benı uzen bır sonuc oldu ,aklıma geldıkce moralım bozluyor.Hatta pek yazmayım dıyorum artık.
Hoca konusunda da bir parantez acayım, ara ara tekrarlıyorum , asla kotu hoca demıyorum yanı ben sadece kendı deneyımımden bahsedıyorum , daha ıyı yapabılırdı bence . Bıraz yuvarlak olmasından kaynaklanmıs olabılır . Ama burda sonuclarından memnun bır suru arkadas var ,öyle bir algı yaratmak ıstemem, cunku burdakı bazı ınsanlar yanlıs anlayabılır dıye arada böyle acıklıyorum .Zaten kendını ıspatlamıs, eğitimi kariyeri ortada olan başarılı bir hekim .Sadece tarzlarımız uymuyormus
Violetta72 Violetta72 canım baktım senın fotograflarına ,ikimizin durumu cok farklı , bır de benım gogus uclarım koyu kahve ve senınkılerden genıs , benımkınde cok barız alt kısımda fazlalık var ve mesela senın sıyah sutyenın var ya, benım ona benzer var taktıgımda gogus ucumun yarısı dısarıda kalıyor, dıger sutyenlerde cok az da olsa cıkıyor. Endıse etme yanı, sen rahat ol :)

peacock peacock merhabaa, göğüs ucunun yukarda olması o kadar kötü bir şey mi kii? hiç bi zaman sarkma ihtimali yok mesela:) zaman geçse göğüs uçların aşağıya bakmayacak hiç.. Bir de fotoğrafın var mı?? görebilir miyiim? bende 375 cc taktırmayı düşünüyorum da boyutunu merak ediyorum..

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler, benı rahatlattınız .Şöyle bir genelleme yapayım normal hayatımda "evet ıstedıgım gibi olmadı ama yıne de memelı olmak guzel bır sey :))"dıyorum, eskı halıne gore elbette daha memnunum . Sadece daha farklı olmasını ıstıyordum ve su ankı bılgılerıme gore daha ıyı olabılecegını dusunuyorum.Yani buaraya girmeyı hıc ıstemıyorum, gırınce kendımı kaptırıyorum, aslında bu kadar negatıf bırı degılım kusura bakmayın, sadece cıdden benı uzen bır sonuc oldu ,aklıma geldıkce moralım bozluyor.Hatta pek yazmayım dıyorum artık.
Hoca konusunda da bir parantez acayım, ara ara tekrarlıyorum , asla kotu hoca demıyorum yanı ben sadece kendı deneyımımden bahsedıyorum , daha ıyı yapabılırdı bence . Bıraz yuvarlak olmasından kaynaklanmıs olabılır . Ama burda sonuclarından memnun bır suru arkadas var ,öyle bir algı yaratmak ıstemem, cunku burdakı bazı ınsanlar yanlıs anlayabılır dıye arada böyle acıklıyorum .Zaten kendını ıspatlamıs, eğitimi kariyeri ortada olan başarılı bir hekim .Sadece tarzlarımız uymuyormus
Violetta72 Violetta72 canım baktım senın fotograflarına ,ikimizin durumu cok farklı , bır de benım gogus uclarım koyu kahve ve senınkılerden genıs , benımkınde cok barız alt kısımda fazlalık var ve mesela senın sıyah sutyenın var ya, benım ona benzer var taktıgımda gogus ucumun yarısı dısarıda kalıyor, dıger sutyenlerde cok az da olsa cıkıyor. Endıse etme yanı, sen rahat ol :)
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım.inşallah sen de en kısa zamanda seni çok mutlu edecek bir sonuca ulaşırsın:KK68:

peacock peacock merhabaa, göğüs ucunun yukarda olması o kadar kötü bir şey mi kii? hiç bi zaman sarkma ihtimali yok mesela:) zaman geçse göğüs uçların aşağıya bakmayacak hiç.. Bir de fotoğrafın var mı?? görebilir miyiim? bende 375 cc taktırmayı düşünüyorum da boyutunu merak ediyorum..
merhaba, ygogus ucunun ykarı bakmasını kastetmıyorum , meme basının memenın ortasında degıl yukarıda olmasını kastedıyorum .mesela nasıl kotu bır sey, gıydıgın sutyen tam kapatmıyor meme ucunun koyu kısmını , bir de benımkıler koyu kahve, acık renk bır bluz gıyemıyorum, belli oluyor, öpücük yaka dekoltesi olan elbıselerın de yukarıda durması lazım , normal sevıyede ındırssem gogus ucum cıktı cıkacak gibi oluyor, en ufak kaysa gorunur, yanı hep dikkatli gıyınıyorum. Bir de ben gıydıklerımden daha guzel dursun dıye yaptırdım , yoksa ya memelerım kucuk kendıme guvenmıyorum begenmıyorum gibi bir durumum yoktu, hoaya da soylemıstım benım ıcın dekolte onemlı diye bır suru de foto gostermıstım, ama gogus ucu yukarıda olunca ,ust kısma az meme dokusu kalıyor,cogu asagıda oluyor, mesela kıyaslıyorum sankı 375lık degıl de 340lık memelerın dekoltesı gibi. Sutyenlerın cogu olmuyor, askısız bikinler de olmuyor halıyle, tatillerde cok sıkıntı cekerim boyle olursa. Şöyle söyleyeyim mesela protezin üst noktasından ölçtüğümde gögüs ucum 8 cm de , alttan ölçtüğümde 11.5 cm arada 3.5 cm fark var ki, bir meme ıcın ne kadar buyuk bır fark anlayabılırsınız. Normalde hoca tam ortada olması gerektıgını soylemıstı. 1.5-2 cm yukarıda . Fotograflarım vardı ,sildim ,biraz yorumlara da demoralize olmustum, bir de bu konuyu cok uzatmak ıstemıyordum . Yani başka ınsanlarla kıyaslayarak cc begenmenız cok zor, herkeste farklı duruyor.Mesela bende 375 normal oldu, ne kucuk ne buyuk. Zaten b cup sutyen oluyor, cleri gogus ucun gorunmesın dıye alıyorum ama onlarda tam dolmuyor. 1.64 boyum 58 kıloyum. gogus cevrem 92 oldu . 375le benım gibi duran arkadas da gordum bu sıtede, ama benden baya buyuk duran da gordum , c-d takan . yani cup olarak konusabılırsınız hocalarla .begendıgınız buyukluktekı fotografları goturebılırsınız belkı .

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım.inşallah sen de en kısa zamanda seni çok mutlu edecek bir sonuca ulaşırsın:KK68:
vallahi tatlım ,buraya girdikte içimde bastırdıgım öfke patlıyo sanırsam, biraz abartıyorum,, normalde pek takmamaya çalışıyorum: ) ama bırı daha msj atmıs o da bır memesınde dıkıs konusunda benle aynı durumu yasamıs :( anlayamıyorum ,arada denk geliyor galiba . yani iyi taraflarıyla kötü taraflarıyla da bir deneyim oldu, tekrar paramı ayarladıgında duzelttiririm. Alıştık zaten , ikincisi daha gecer galiba hahahah senınkıler normal gorunuyor fotoda gayet guzeller, hıc dert etme tatlım :)

vallahi tatlım ,buraya girdikte içimde bastırdıgım öfke patlıyo sanırsam, biraz abartıyorum,, normalde pek takmamaya çalışıyorum: ) ama bırı daha msj atmıs o da bır memesınde dıkıs konusunda benle aynı durumu yasamıs :KK43: anlayamıyorum ,arada denk geliyor galiba . yani iyi taraflarıyla kötü taraflarıyla da bir deneyim oldu, tekrar paramı ayarladıgında duzelttiririm. Alıştık zaten , ikincisi daha gecer galiba hahahah senınkıler normal gorunuyor fotoda gayet guzeller, hıc dert etme tatlım :)
Canım çok teşekkür ederim.sen de çok haklısın.insan ne hayallerle oluyor bu ameliyatı.maddi,manevi kolay değil.inşallah 2.de tamm hayalindeki gibi olurlar .bu günlerin acısını çıkarırsın.

Back