• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pdr Okuyorum, Açıköğretim İçin Ne Seçmeliyim? Yardım Kızlar =(

rapunzel0316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.086
13
116
İstanbul
Psikolojik danışmanlık ve rehberlik 1. sınıf öğrencisiyim, ek olarak bir alan daha seçmek istiyorum fakat hiçbir bilgim yok.İnsan kaynakları veya halkla ilişkiler düşündüm ama ne iş yaptıklarını bile bilmiyorum, tek bildiğim bizim bölümle ilgili oldukları bilmiyorumkismile Bana yardımcı olur musunuz lütfen.
Bir de sınavları nasıl oluyor ne zaman oluyor falan açıköğretim hakkında genel bilgiler verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
"Pdr" nin ne olduğunu çözemedim ben...Açıkça belirtir misin hangi bölümde okuduğunu ? Belki o zaman bi fikir verebilirim sana...Şahsen çok yardımseverimdir ama bu aralar derslerin yoğunluğundan pek giremedim foruma, yeni gördüm mesajını buyrunnnnnnnnn

"Pdr" nin ne olduğunu çözemedim ben...Açıkça belirtir misin hangi bölümde okuduğunu ? Belki o zaman bi fikir verebilirim sana...Şahsen çok yardımseverimdir ama bu aralar derslerin yoğunluğundan pek giremedim foruma, yeni gördüm mesajını buyrunnnnnnnnn

pdr: psikolojik danışmanlık ve rehberlik canıma.s

opal malesef ben de bilgisizim bu konuda.
ben de biyoloji okuyorum, açıktan bi bölüm daha okumak istiyorum ama bilgi bulamadım hangi bölümün katkısı olcağıyla ilgili:1no2:

Cevap için teşekkürler.Evet seçmek gerçekten zor.
Aysusahin pdr'yi belirtme gereği duymamıştım çünkü bizim dönemden mezun herkes biliyor bayağı ünlü bu aralar=) Düşünedim yani hemen belirteyim başlıkta.

Back